Juridik

Foyen rekryterar HR-chef från Landshypotek Bank

Annelie von Dahn blir ny HR-chef på Foyen Advokatfirma.

Publicerad 2019-04-16

Foyen Advokatfirma har rekryterat Landshypotek Banks tidigare HR-chef Annelie von Dahn som ny HR-chef. Hon ska även ingå i byråns ledningsgrupp, skriver Foyen i ett pressmeddelande. 

Annelie von Dahn har under de senaste åtta åren haft rollen som HR-chef med övergripande ansvar för HR på Landshypotek Bank. I sin roll som HR-chef hade hon även personal- och budgetansvar för fyra medarbetare och ingick i bankens ledningsgrupp. 

– Foyen befinner sig i en spännande tillväxtfas där organisation, kultur, rekrytering av nya medarbetare och utveckling av befintliga är avgörande. Jag ser fram emot att få bidra med min erfarenhet och utveckla Foyen till en än mer modern och intressant arbetsplats, säger Annelie von Dahn.

Innan sin roll som HR-chef på Landshypotek Bank arbetade hon som HR-chef på HQ Bank och dessförinnan på Accenture och ICA Ekonomibyrå. 

– Annelie har en bred och gedigen erfarenhet inom HR med flera års arbete som chefsstöd och utveckling av ledarskap. Eftersom Foyen har vuxit kraftigt de senaste åren behöver vi en erfaren person som kan ta ett helhetsgrepp och vidareutveckla vår verksamhet till en ännu mer attraktiv och modern arbetsplats. Rekryteringen av Annelie är ett led i vår satsning att bli Sveriges främsta affärsjuridiska byrå inom projekt- och teknikrelaterad juridik, säger Foyens VD Linnéa Djursén.

Annelie tillträdde tjänsten på Foyen den 1 april.

Platsannonser

Logga in