Annons

Annons

Förändring i Swedbanks koncernledning

(Uppdaterad) Swedbanks chef för affärsenheten Stora företag (Client Coverage) Lars Ljungälv har beslutat sig för att lämna banken och koncernledningen.

Elisabeth Beskow, som tillsammans med Ola Laurin är chef för affärsområdet Stora företag och institutioner, kommer tills vidare ta över Lars Ljungälvs arbetsuppgifter, skriver banken i ett pressmeddelande.

Lars Ljungälv lämnar Swedbank för en operativ roll i ett företag utanför bankbranschen.

– Jag vill tacka Lars för att han varit med och utvecklat Swedbanks erbjudande och vår affär för stora företag. Tillsammans med Lars har vi tagit vårt erbjudande för stora företag till en ny nivå som bland annat gett resultat i rankningar från Prospera, säger Elisabeth Beskow, chef för Stora företag och institutioner på Swedbank.

Annons

Annons

Uppdatering: Lars Ljungälv lämnar Swedbank för att bli ny vd för Bergendahl & Son, handelskonglomeratet Bergendahls moderbolag. Han har tidigare suttit i bolagets styrelse och dessutom varit rådgivare till ägarfamiljen. Bergendahls äger och driver bland annat dagligvarukedjan City Gross, modekedjan Glitter samt heminredningsaktören Granit.

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons