Fogel & Partners växer

Anställer John Womack från Clas Ohlson.

Uppdaterad 2016-02-16
Publicerad 2013-06-25

Kommunikationsrådgivaren Fogel & Partners växer vidare. Nu har firman knipit Clas Ohlsons ir-direktör John Womack som ska stärka Fogel & Partners inom strategisk hållbarhetsutveckling och finansiell kommunikation.

John Womack har arbetat på Clas Ohlson sedan 2008 och har dessförinnan arbetat bland annat som informationsdirektör på IBS, seniorkonsult på Sund Kommunikation och som ir-chef på NCC.

– Jag ser fram emot att få möjlighet att hjälpa fler företag att utveckla sitt hållbarhetsarbete och att tydliggöra de värden som de skapar genom sin affärsverksamhet. Många organisationer står inför stora hållbarhetsutmaningar och behöver integrera dessa frågor ytterligare, både i sin organisation och verksamhet generellt och i sin kommunikation, säger han i ett pressmeddelande.

– Under sin tid på Clas Ohlson har John bidragit starkt till företagets strategiska hållbarhetsarbete och att integrera hållbarhetsfrågan i affärsverksamheten. Hans breda erfarenhet av finansiell kommunikation i kombination med hans CSR-kompetens och erfarenheter från att driva förändringsarbete på ledningsnivå stärker Fogel & Partners erbjudande inom ett område som blir allt viktigare för våra kunder, säger Anders Fogel, grundare av Fogel & Partners.

Platsannonser