Jacob Lannerö
Jacob Lannerö blir ny seniorkonsult på Fogel & Partners.
Nytt jobb

Fogel & Partners rekryterar från Brummer & Partners

Fogel & Partners har rekryterat Jacob Lannerö som seniorkonsult. Han kommer närmast från Brummer & Partners och tillträder den nya tjänsten i augusti.

Uppdaterad 2018-05-29
Publicerad 2018-05-29

Jacob Lannerö har nästan 20 års erfarenhet inom strategisk kommunikation och har tidigare arbetat på kommunikationsbyråer som Brunswick Group och Burson-Marsteller. 2009 började han på Brummer & Partners där han varit ansvarig för koncernens företagskommunikation och Public Affairs och rapporterat till koncernchef. Nu rekryteras han till Fogel & Partners

– Fogel & Partners växer och jag är väldigt glad över att välkomna Jacob till oss. Vi har arbetat tillsammans tidigare och jag vet att Jacob är både kunnig och oerhört dedikerad. Han är en perfekt matchning med det övriga teamet på Fogel & Partners. Jacob kommer bidra med erfarenhet från finansmarknaden och expertis inom områden som krishantering, Public Affairs, företagssamverkan med akademin och samhällsengagemang. I sina tidigare roller som konsult har han varit ansvarig för flertalet större kunder och deltagit i flera högprofilerade transaktioner. Jag är övertygad om att han kommer att skapa stort värde för våra kunder,” säger Anders Fogel, grundare och VD, Fogel & Partners.

Jacob Lannerö kommenterar:

– Jag har haft nio fantastiska år på Brummer & Partners och har lärt mig mycket genom att jobba med partners och ledningen här. Fogel & Partners är en etablerad och välrenommerad kommunikationsbyrå med ett riktigt starkt team. De har en unik position i den nordiska kommunikationsbranschen och har global räckvidd genom Global Partnership. Jag ser mycket fram emot att ansluta till firman.

Jacob Lannerö börjar på Fogel & Partners i augusti.

Platsannonser