Fintech

Flywire och Trustly i samarbete

Tillsammans ska de utöka möjligheterna till transnationella betalningar i Europa. "Vi letar hela tiden efter nya sätt att ta bort komplexitet och kostnader från processen för internationella betalningar", säger Mike Massaro, vd på Flywire.

Uppdaterad 2017-10-19
Publicerad 2017-10-19

Flywire, en leverantör av internationella in- och utbetalningar, och FinTech-bolaget Trustly har ingått ett nytt samarbete för att integrera Trustlys metod för europeiska direktbanksbetalningar i Flywires plattform som riktar sig till företag, studenter och patienter som vill göra gränsöverskridande betalningar.

–Vi är väldigt glada över samarbetet med Flywire som är en ledande innovatör inom sitt område. Via Flywires plattform kommer kunder till företag, akademiska institutioner och för hälso- och sjukvård att kunna betala på ett enkelt, säkert och bekvämt sätt. Den digitalt medvetna europeiska konsumenten kommer att uppskatta möjligheten att använda Trustlys direktbanksbetalningar, säger Oscar Berglund, vd på Trustly.

Genom att integrera Trustly kan Flywires företagskunder erbjuda sina internationella slutanvändare ett snabbt och enkelt sätt att betala direkt från sitt lokala bankkonto samtidigt som administrationen av in- och utbetalningar effektiviseras väsentligt. Tjänsten kommer att vara tillgänglig i 29 europeiska länder per omgående.

–Vi letar hela tiden efter nya sätt att ta bort komplexitet och kostnader från processen för internationella betalningar och via vår plattform kan konsumenter använda det betalsätt som de föredrar. Trustly är en mycket populär och dokumenterat säker betalmetod som hjälper våra företagskunder att möta konsumenternas förväntningar – och som dessutom utökar deras affärsmöjligheter. säger Mike Massaro, vd på Flywire.

Flywire gör det möjligt för företag, universitet och utbildningsinstitutioner samt hälso- och sjukvård att erbjuda sina kunder internationella betalningar som är anpassade efter deras specifika behov, land, valuta och bransch.

Trustly erbjuder direkta online betalningar till och från konsumenters bankkonton och knyter samman företag och konsumenter genom ett nätverk av över 3 000 banker i Europa. Tillsammans kommer de båda företagen fortsätta att förenkla internationella betalningar efter kundernas önskemål.

Platsannonser

Logga in