Nytt jobb

Finska Aktia Finans vd går till Wrapp

Finska finansbolaget Aktia Finans vd Christoffer Rosqvist blir chef för bankpartnerskap på handelsappen Wrapp. Bolagen samarbetar sedan tidigare. "Wrapp har möjlighet att bli Nordens nästa unicorn", säger Chistoffer Rosqvist.

Uppdaterad 2017-12-13
Publicerad 2017-12-13

Aktia Finans vd Christoffer Rosqvist blir Head of Bank Partnerships på Wrapp samt Country Manager i Finland. Även Jonas Strahl, Head of Finans & IT på Aktia Finans, ansluter till Wrapp.

Finska banken och finansbolaget Aktia erbjuder lösningar inom bank, kapitalförvaltning, försäkring och fastighetsförmedling. Bolaget inledde i mars i år ett samarbete med Wrapp och låter kunder koppla kontokort till handelsappen.

– Wrapp har möjlighet att bli Nordens nästa unicorn, med ett nytt synsätt på Performance Based Marketing genom att utnyttja dagens betalningssystem. Vi har tidigare sett det utifrån ett bankperspektiv, nu vill vi vara med och expandera och utveckla nätverket av samarbetspartners. Först i Norden och sen i resten av världen, säger Chistoffer Rosqvist, i en kommentar.

Wrapp är ett svenskt techföretag som erbjuder en belöningsapp som kopplas till betalkortet. Företaget grundades av entreprenörerna Hjalmar Winbladh och Aage Reerslev och det har i dag verksamhet i Sverige och Finland.

– Vi är glada över tillskottet och ser fram emot att Christoffer och Jonas ansluter till Wrapp. De har båda spetskompetens och värdefulla erfarenheter av den nordiska marknaden när det kommer till Mobile Banking och Payment Solutions. Vi vet eftersom vi har arbetat med dem under det senaste året, säger Wrapps vd Aage Reerslev.

 

 

Platsannonser

Logga in