Fastigheter

Fastighetsveteran till Tafab

Styrelseveteranen Christian Hahne tar plats i styrelsen för T.Andréasson Fastighetsbolag, Tafab.

Publicerad 2019-12-04

Christian Hahne var fram till nyligen vice vd i Erik Selin Fastigheter AB som är huvudägare i Balder, Nordens största noterade fastighetsbolag.

I Tafab kommer Christian Hahne att arbeta som aktiv styrelseledamot och även delta i den operativa verksamheten.

Christian Hahne har tidigare suttit i styrelsen för bland andra flera börsnoterade fastighetsbolag som Victoria Park, NP3 Fastigheter och Amasten samt varit arbetande styrelseordförande i Fastighets AB Centur som ägs av Balder och Peab. 

– Jag är otroligt glad att Christian Hahne tackade ja till att gå in i styrelsen och ser verkligen fram emot att få jobba tillsammans med honom. Med sina kunskaper, sin breda kompetens och långa erfarenhet inom fastighetsbranschen kommer han att bidra ur så många olika perspektiv, säger Thomas Andréasson, grundare och ägare av Tafab, i en skriftlig kommentar.

– Jag har känt Thomas Andréasson i flera år och alltid imponerats av hans affärsdriv, kreativitet och ständiga förmåga att ta fram mycket intressanta fastighetsprojekt. Det ska bli roligt och spännande att se vad vi kan göra tillsammans de kommande åren. Tafab har en mycket intressant projektportfölj, säger Christian Hahne.

Tafab är specialister på fastighetsförädling och arbetar med joint venture, kapitalanskaffning och förmedling i huvudsak i Stockholmsområdet och Uppsala. Företaget grundades år 2007 av Thomas Andréasson och drivs idag tillsammans med sonen Tom och Christoph Svahn. 

Platsannonser

Logga in