EY på Women In Tech 2020. Fotograf: Hilda Arneback.
EY på Women In Tech 2020. Fotograf: Hilda Arneback.
Fintech

EY sponsrar kvinnotät techkonferens

Revisionsjätten EY deltar som huvudsponsor på konferensen Women in Tech den 6 mars på Waterfront Stockholm.

Publicerad 2020-03-03

EY deltar på Women in Tech-konferensen för fjärde året i rad. Konferensen är den största i Norden för kvinnor som arbetar med tech, det vill säga IT och programmering i någon form. 

Förutom att vara sponsor och ha en monter i utställningsdelen av konferensen deltar EY också vid fyra programpunkter. Bland annat arrangerar EY en paneldebatt på temat ledarskap och mångfald i en transformativ tid.

Panelen består av Hélène Barnekow, vd på Microsoft Sweden, Pernilla Jonsson på Ericsson med titeln Head of Consumer & Industry Lab, Lotta Lovén, CIO och ansvarig för digital banking och IT på Swedbank, Gabriela Styf Sjöman, strategichef på Nokia, samt Pernilla Wikman, chef för globala affärer på Telia.

EY anordnar också en workshop där deltagarna får chansen att öva sina kunskaper om servicedesign. 

Ansvarig från EY:s sida är Marie Fossum Strannegård, partner och rådgivare inom EY:s TMT-sektor (tech, media, telecom).

Women in Tech är kostnadsfritt för deltagarna tack vare stöd från partners. EY stöttar eventet i syfte att fördjupa relationen med beslutsfattare i branschen och framtida talanger. Dessutom är ambitionen att inspirera kvinnor som är intresserade av tech.

Övriga huvudpartner på konferensen är Accenture, Cybercom Group och Ericsson. Andra finansbolag som är med som partners i någon form är Swedbank, Nasdaq, Klarna och Visma. 

Sophia Bendz lockar bland talarna

Bland talarna på Women in Tech med koppling till finansbranschen återfinns Sophia Bendz (partner på Atomico), Rikard Josefson, vd på Avanza, Caroline Farberger (vd för ICA försäkringar), Anna König Jerlmyr (Stockholms stads finansborgarråd), Camilla Lundin (grundare av Qalora Capital och Business & Dreams), Tuva Palm (founding partner, She Invest), Andjela Kusmuk och Katarina Tranäng (tekniska experter på EQT), Carmen Beltran (marknadschef på Handelshögskolans business lab), Louise Samet (partner, Blossom Capital), Salla Franzén (teknikexpert på SEB), samt Eva Säfström (teknikexpert, Swedbank).

Platsannonser