Annons

Annons

EY Law:s vd tar plats i den globala ledningen

Paula Hogéus, vd för EY Law i Sverige, får en ny roll i den globala ledningen av EY Law. "Det finns ett behov på marknaden av en nordisk aktör inom affärsjuridik och jag kommer att fortsätta att utveckla EY Laws nordiska verksamhet" säger hon. 

Sedan 2015 har Paula Hogéus varit en del av EY Law med uppdrag att utveckla den svenska verksamheten. Hon har varit nordiskt ansvarig för EY Law sedan januari 2017 och kommer att fortsätta i den rollen vid sidan av det nya globala uppdraget.

– Jag är mycket glad och förväntansfull inför mitt nya globala uppdrag. Vi har en fantastisk styrka i vårt globala arbetsrätts-team. Vi är 300 jurister i arbetsrätts-teamet som täcker 50 länder världen över. Mitt uppdrag är nu att fortsätta att utveckla vårt erbjudande inom Labour & Employment Law och tydliggöra vår kapacitet att hantera såväl nationella som internationella uppdrag av stor komplexitet. Vi har också en stor styrka i vår nära relation till EY:s övriga konsulter som arbetar med HR-transformationsprocesser och Mobility-tjänster. Gemensamt kan vi göra stor nytta för våra kunder, säger Paula Hogéus i ett pressmeddelande.    

Hon fortsätter:

– Det finns ett behov på marknaden av en nordisk aktör inom affärsjuridik och jag kommer att fortsätta att utveckla EY Laws nordiska verksamhet. Vi har fortsatt stor efterfrågan inom bland annat transaktioner, fastighetsrätt och IT-relaterad juridik.

Annons

Annons

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons