Nytt jobb

Eva Trouin ny chef för svensk privatmarknad på Swedbank

Swedbank rekryterar Eva Trouin som ny chef för privatmarknad inom den svenska bankverksamheten. Hon kommer närmast från en roll som Sverigechef på nischbanken Nordnet.

Publicerad 2018-05-09

Eva Trouin har tidigare arbetat i olika ledande positioner på Swedbank. Hon har lång erfarenhet av att leda utveckling i bank- och försäkringsbranschen, skriver Swedbank i ett pressmeddelande.

Rekryteringen är en del av en ny organisationsstruktur inom Svensk bankverksamhet vars syfte är att ytterligare öka kundvärdet inom alla kundsegment i Sverige.

– Jag är väldigt glad över att välkomna Eva Trouin tillbaka till Swedbank. Eva är en omvittnat stark ledare och kommunikatör, med stor kunskap inom det digitala området. Eva har också sedan tidigare ett starkt engagemang för sparande – ett område som är extra viktigt för att våra kunder ska ha en långsiktigt sund och hållbar ekonomi. Nu ser vi fram emot att tillsammans med Eva öka kundvärdet och vår synlighet inom sparandeområdet, säger Rickard Westlund, chef privat- och företagsmarknad inom Svensk bankverksamhet på Swedbank.

Eva Trouin börjar på Swedbank senast under november 2018.

– Det ska bli så kul att komma tillbaka till Swedbank då jag har följt Swedbanks imponerande resa. Allt fler kunder vill möta sin bank digitalt och utvecklingen går snabbt, hela banksektorn befinner sig mitt i en spännande transformation. Jag ser fram emot att tillsammans med mitt nya team ytterligare bidra till ökat kundvärde för Swedbanks privatkunder i alla våra försäljningskanaler där Swedbank har en unik position med sin starka närvaro i både det digitala och fysiska kundmötet, säger Eva Trouin.

Platsannonser

Lås upp allt innehåll
Med Premium får du Sveriges bästa oberoende bevakning av finansbranschen

Logga in