Annons

Annons

Epcienter_Amsterdam.jpg

Epicenter tar plats i nybyggda och hajpade fastigheten EDGE Olympic i centrala Amsterdam. Foto: Press

Epicenter öppnar hubb i Amsterdam

Epicenter, en techhubb i Stockholm, startar innovationscenter i prisade byggnaden Edge Olympic i centrala Amsterdam. "Våra 4.000 svenska medlemmar får en landningsbana för etableringar i Benelux", säger Patrick Mesterton, vd för Epicenter.

Det framgår av ett pressmeddelande.

De första medlemmarna i Epicenter Amsterdam flyttar i maj.

I samband med öppningen blir Epicenter också partner till techbolaget EDGE Technologies som är byggherren bakom Edge olympic som utsetts till Europas mest hållbara byggnad.

Annons

Annons

Tillsammans ska aktörerna utveckla en "ny generation av teknikdrivna, hållbara innovationshus där arbetsmiljö och upplevelser möjliggör innovation genom samarbeten.

– Vi hoppas att Epicenter kan skapa en kreativ arena för digital innovation som bidrar till ökad tillväxt i Amsterdam på samma sätt som i Stockholm. Ett nytt Epicenter i en ny stad skapar också fantastiska möjligheter för våra medlemmar att växa och utvecklas. Etableringen i Amsterdam ger våra 4000 svenska medlemmar en landningsbana för etablering i Benelux. Tillsammans med EDGE Technologies skapar vi en miljö, ett digitalt innovationshus, man inte hittar någon annanstans, säger Patrick Mesterton, vd och medgrundare Epicenter.

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons