FinansNyhet

Entra släpper mer information till SBB – Balder ökar igen

Foto: TTFoto: TT
Foto: TT
Publicerad

Entra tillgängliggör mer information för att SBB ska kunna förbättra villkoren för ett potentiellt nytt erbjudande. Samtidigt fortsätter Balder att öka i Entra.

Marlène Sellebråten

Entras styrelse åberopar att alla intressenter i Entra, inklusive SBB, tidigare fått tillgång till samma information och att bolaget avser att fortsätta på den linjen. Entra säger samtidigt att bolaget kommer att göra ytterligare information tillgänglig för intressenterna.

– Styrelsen noterar SBB: s fortsatta intresse och för att SBB ska förbättra villkoren för ett potentiellt nytt erbjudande kommer styrelsen att ge tillgång till viss ytterligare information. […] Styrelsen vill understryka att alla intressenter har fått och kommer att få tillgång till samma nivå av information om Entra, skriver Entras styrelse i ett pressmeddelande.

Styrelsen skriver även att i och med återkallandet av SBB-erbjudandet finns idag inga bud på bordet. Styrelsen fortsätter att uppmana aktieägare att avstå från att vidta åtgärder avseende deras aktier i bolaget, ett råd som vissa aktieägare återigen valt att ignorera. Balder som, sedan budstriden om Entra mellan SBB och Castellum startade, förvärvat 5 procent i Entra för att några dagar senare öka andelen till 10 procent, har nämligen ännu en gång ökat aktier i Entra och äger nu 15 procent av aktier i det norska fastighetsbolaget, rapporterar Finwire.

Annons
Annons