Annons

Annons

DTZ Finland blir Cushman & Wakefield

DTZ Finland stöps nu om till dotterbolag till Cushman & Wakefield och ändrar namn.

Som ett led efter samgåendet mellan Cushman & Wakefield och DTZ under 2015 stöps nu DTZ Finland om till Cushman & Wakefield från och med denna månad efter att ha varit DTZ:s partner i Finland sedan 2003, enligt ett pressmeddelande.

– Vi är stolta över att ha blivit utvalda som Cushman & Wakefields dotterbolag i Finland. Det är en stor milstolpe för utvecklingen av vårt bolag att bli en del av en av de ledande rådgivningsfirmorna i världen. För våra klienter betyder detta mer än en rebranding då detta leder till möjligheterna till bättre rådgivning, kunskap och research, säger Janne Eriksson, managing director på Cushman & Wakefield i Finland.

Agneta Jacobsson som är chef över den svenska och nordiska verksamheten säger:

Annons

Annons

– Cushman & Wakefield har ett nordiskt fokus eftersom många av våra klienter också har det och vår samlade kunskap inom området är direkt nytta för våra kunder. Tillsammans är vi en helt enastående team. Våra olika lokala företag samlas för att skapa möjligheter och nya idéer för våra kunder i Norden.

Cushman & Wakefield har 43.000 anställda i fler än 60 länder. Den samlade omsättningen uppgår till 5 miljarder dollar med 4,3 miljarder kvadratmeter under förvaltning och 191 miljarder i globala transaktioner.

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons