Nytt jobb

Diplomat rekryterar kommunalråd

Björn Sundin, tidigare socialdemokratiskt kommunalråd i Örebro, börjar som senior rådgivare inom Public Affairs på kommunikationsbyrån.

Uppdaterad 2018-02-14
Publicerad 2018-02-14

Björn Sundin kommer närmast från uppdraget som socialdemokratiskt kommunalråd i Örebro, där han 2011–2017 hade ansvar för samhällsbyggnadsområdet, vilket omfattar bland annat stadsplanering, trafik, miljö och kultur. Han har tidigare arbetat som pressansvarig för TCO och förbundssekreterare på Vårdförbundet, och har en utbildning i kommunikation från Örebro universitet.

– Vi är mycket glada över att kunna knyta Björn till vårt gedigna nätverk av seniora rådgivare. Han har bland annat stor kunskap om kommunsverige i samhällsbyggnadsfrågor, vilket efterfrågas allt mer bland våra kunder, säger Sonja Rasin, vd för Diplomat Communications, i ett pressmeddelande.

– Diplomat är en ledande och progressiv kommunikationsrådgivare. Jag ser fram emot att få arbeta med samhällsförändring på en ny arena, bland annat genom att ge råd till aktörer som vill bli bättre på hållbar utveckling, det känns betydelsefullt, säger Björn Sundin, i pressmeddelandet.

Björn Sundin kommer att arbeta deltid med rådgivningsfrågor för Diplomat Communications.

 

Platsannonser