Annons

Annons

Dick Lundqvist går till Wallenbergstiftelserna

Advokat Dick Lundqvist, delägare på G&D, blir jurist hos Wallenberg Foundations AB. Han tillträder den nya befattningen senast under sommaren.

Dick Lundqvist har varit på Gernandt & Danielsson sedan 1994 och varit ordförande sedan 2009.

“Har varit central i att bygga upp och etablera G&D som en av de ledande svenska advokatbyråerna. Dick är en mycket omtyckt kollega och hans renommé är enastående, både här hos oss på advokatbyrån och bland andra advokater och klienter. Vi på G&D tycker förstås att det är tråkigt att inte få ha Dick kvar som kollega efter sommaren, men önskar honom all lycka hos Wallenberg Foundations och vi hoppas att kunna ha tät kontakt med honom även i framtiden”, säger Manfred Löfvenhaft, Managing Partner på G&D i ett pressmeddelande.

Dick Lundqvist säger: ”Efter 25 år på Gernandt & Danielsson har jag bestämt mig för att göra något nytt och söka nya utmaningar. Jag är stolt att få ha varit del av och bidragit till att G&D blivit en av Sveriges ledande affärsjuridiska byråer. Denna utveckling hade inte varit möjlig utan alla de fantastiska människor som är och har varit verksamma vid byrån genom åren. Byrån är idag starkare än någonsin. Vi har starka marknadspositioner och ett starkt varumärke. Våra jurister rankas högt, både i Sverige och internationellt. Jag är därför övertygad om att G&D kommer att fortsätta utvecklas framgångsrikt och stärka sina marknadspositioner ytterligare."

Annons

Annons

Björn Tude efterträder Dick Lundqvist som ordförande.

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons