Martin Hammarström och Leon Hasslerud. Foto: Revisionsvärlden/ Elite Accounting Sverige.
Martin Hammarström och Leon Hasslerud. Foto: Revisionsvärlden/ Elite Accounting Sverige.
Revision

“Det behövs fler utmärkelser och diplom inom redovisningsbranschen”

Snart är det dags för “Årets tillväxtbyrå” att delas ut.”Revisorerna och redovisningskonsulterna gör stora insatser varje dag för Sveriges företag och de förtjänar att uppmärksammas” säger Martin Hammarström, initiativtagare till “Årets tillväxtbyrå”.

Uppdaterad 2019-08-23
Publicerad 2019-08-23

Snart är det dags för nyhetssajten Revisionsvärlden och programvaruföretaget 24SevenOffice att kora “Årets tillväxtbyrå” i Stockholm. Priset delas ut till den redovisnings- eller revisionsbyrå som ökar snabbast i länet sett till omsättning och vinst. 

– Det behövs fler utmärkelser och diplom inom revisions- och redovisningsbranschen. Revisorerna och redovisningskonsulterna gör stora insatser varje dag för Sveriges företag och de förtjänar att uppmärksammas. Varje år startas det hundratals nya företag inom branschen. Samtidigt får alla inte lönsamhet och då är det intressant att inspireras av de som växer, säger Martin Hammarström, chefredaktör för Revisionvärlden och initiativtagare till “Årets tillväxtbyrå”. 

Ett av de bolag som är nominerade är Elite Accounting Sverige som grundades 2009, har nio anställda och omsatte knappt tio miljoner kronor förra året.

– Det är alltid roligt att erkännas för det arbete som man lägger ner. Att vi växer så snabbt innebär att vi gör något rätt, säger Leon Hasslerud, vd för byrån. 

Vad är roligast med ditt arbete?

– Det är roligt att träffa kunder och att vara delaktig i deras verksamhet genom att tillföra något av värde. Att bygga företag är också roligt. 

Priset består av blommor och ett fint diplom. Dessutom får man använda logotypen "Årets tillväxtbyrå 2019". Priset lanserades första gången i fjol och delas ut i Sveriges samtliga 21 län.

Platsannonser