Juridik

Delphi i Göteborg får ny vd

Annelie Liljeqvist blir ny vd på den affärsjuridiska advokatbyråns Göteborgkontor. Hon kommer närmast från varumärkesbyrån Ports Group. 

Uppdaterad 2019-11-12
Publicerad 2019-11-12

Annelie Liljeqvist har valts att leda den affärsjuridiska advokatbyrån Delphis kontor i Göteborg. Hon har över 16 års erfarenhet från olika ledarroller, varav de senaste åtta åren som vd på Ports Group.

– Vi är väldigt glada över att välkomna Annelie som vd på vårt kontor. Hon kommer med ett gott ledarskap och ett starkt driv att utveckla vårt erbjudande och våra tjänster till nästa nivå, för att fortsätta vår tillväxtresa. Med sin erfarenhet, egenskaper och profil är hon rätt person för att leda det arbetet vidare, säger Anders Hulegårdh, styrelseordförande på Delphi i Göteborg i ett pressmeddelande.

– Jag är glad och stolt över att få leda ett företag med så starka värderingar, kompetens och innovationskraft. Det har nog inte undgått någon som är i kontakt med juridiska rådgivare att Delphi verkligen är en byrå på framfart. Att man valt att leda kontoret i Göteborg med extern vd och fokus på ett värderingsstyrt ledarskap är något som passar mig utmärkt. Jag ser fram emot att tillsammans med våra medarbetare, styrelse och klienter ta nästa steg i Delphis tillväxtresa, säger Annelie i pressmeddelandet.

Annelie Liljeqvist tillträdde sin nya roll 4 november. Ledningsgruppen består i övrigt av ekonomichef Anna Lysell och partner Agnes Hammarstrand.

 

Platsannonser

Logga in