Fastigheter

Datscha förstärker med ny COO-roll

Datscha inrättar en ny roll som Chief Operations Officer (COO). Anders Mårtensson ska öka takten inom produktutvecklingen och möjliggöra fortsatt internationell expansion.

Uppdaterad 2018-08-08
Publicerad 2018-08-08

Rekryteringen av Anders Mårtensson är en del i Datschas plan för att öka takten inom produktutveckling och möjliggöra fortsatt internationell expansion.

Anders Mårtensson.

Anders Mårtensson kommer närmast från eBuilder där han arbetat som Chief Operations Officer. Anders har en gedigen bakgrund från IT-branschen med erfarenhet av att jobba i tillväxtföretag och internationella organisationer bland annat som Vd för Parcelhouse och Sonat.

”Vi satsar hårt på att hålla en hög utvecklingstakt både för att möta våra kunders behov och för att erövra nya marknader och jag är väldigt glad att vi lyckats rekrytera Anders till den nyinrättade rollen som COO. Anders kommer med sin starka IT bakgrund vara en kraftig förstärkning av vår organisation” säger Jacob Philipson, vd Datscha, i ett pressmeddelande.

Datscha levererar webbaserade tjänster för fastighetsinformation och analys av kommersiella fastigheter.

”Datscha har verkligen en världsledande produkt som verkligen levererar kundnytta och det är otroligt roligt att få möjligheten att bidra med min kompetens och erfarenhet i den spännande fas som Datscha befinner sig i” säger Anders Mårtensson, COO Datscha.

Platsannonser