Fastigheter

Cushman & Wakefield stuvar om i ledningen

Kristoffer Sandberg blir ny head of capital markets på fastighetsbolaget Cushman & Wakefield. 

Publicerad 2020-01-14

Fastighetsrådgivningsföretaget Crushman & Wakefield stuvar om i ledningen och tillsätter Kristoffer Sandberg till ny head of capital markets. Befordran sker efter att Daniel Anderbring och Sara Vesterlund har slutat på bolaget för gå vidare till konkurrenten JLL, skriver Fastighetsnytt. 

Kristoffer Sanberg kommer senast från en roll som projektledare på bolaget och har varit involverad i flera större affärer senaste året. Kristoffer Sandberg blir ny chef för rådgivningsteamet inom capital markets. Han är sedan tidigare partner i bolaget. 

– Vi har ett väldigt starkt team. Daniel och Sara har valt att gå till JLL men vi har många kunniga och seniora projektledare som gjorde många bra affärer under 2019. Nu tar vi med oss allt bra vi gjorde förra året och siktar på att bli ännu bättre, säger Kristoffer Sandberg till Fastighetsnytt. 

I förra vecka stod det klart  Cushman & Wakefield var största säljrådgivaren i Sverige under 2019 när det gäller transaktioner över 40 miljoner kronor på den svenska transaktionsmarknaden. 

– Det är glädjande att vi 2019 återtog den topposition som vi innehade 2017 på den svenska transaktionsmarknaden. Året som gick lade vi mycket fokus på att blicka framåt och rusta befintlig organisation samt nyrekryteringar. Att vårt Capital Markets-team återigen är den största säljrådgivaren i Sverige är ett fint kvitto på att vårt arbete på transaktionssidan gett bra resultat både för oss som bolag och för våra kunder, sa Karl Persson, vd, Cushman Wakefield i Sverige då. 

Platsannonser

Här är finansbolagen och advokatbyråerna som har fått mest i coronastöd
118 miljoner fördelades i branschen. Läs kommentarerna från de som fick mest.

Logga in