Finans Nyhet

Corona och bostadspriser lockade till mest läsning

Taggar i artikeln

Allra bostadsmarknaden corona
Publicerad

Att coronakrisen snart kan spilla över på bomarknaden lockade stor publik – här är Realtids tio mest lästa artiklar i veckan.

1. Uppgången på bostadsmarknaden kan snart vara överPriserna på bostadsmarknaden närmar sig rekordnivåer – men många experter spår en snar avmattning.

Av: Sverker Brundin. Publicerad: Tisdag 2020-03-10.

2. Hon är Sveriges yngsta advokatJohanna Hamrefält, M&A-advokat på Vinge, blev förra veckan Sveriges yngsta advokat.

Annons

Av: Olof Ehrs. Publicerad: Torsdag  2020-03-12.

3. ”Det är alltid som mörkast innan det vänder”Under måndagen föll börserna kraftigt och oljepriset dyker – finansbranschens experter ger sin syn på det oroliga läget.

Av: Johan Såthe. Publicerad: Måndag 2020-03-09.

Annons

4. Ny Allra-dom kan bli mardröm för myndigheternaEn utlånad hårddisk med 1,1 miljoner mejl har blivit en central fråga för statens möjligheter att driva fortsatta juridiska processer mot Allra, skriver Realtids Per Agerman i en kommentar.

Av: Per Agerman. Publicerad: Onsdag 2020-03-11.

5. ”Det finns en hel del att tjäna på att tajma marknaden”Coronakrisen får effekt även på företagens möjligheter till finansiering – det är ämnet som en rad experter diskuterar i veckans panel.

Annons

Av: Sverker Brundin. Publicerad: Fredag 2020-03-06.

6. Tråkigt för Savr – billigast är inte alltid bästAtt en aktör som Savr utmanar Avanza och Nordnet på avgifterna för fonddistribution är välkommet, men så här långt räcker det inte enligt Realtids Claes Folkmar.

Av: Claes Folkmar. Publicerad: Fredag 2020-03-06.

7. Storgräl om mejl i AllraförhandlingenEn miljon beslagtagna mejl – ett övertramp utan motstycke enligt Allras ombud.

Av: Per Agerman. Publicerad: Tisdag 2020-03-10.

8. Se upp för slukhålen på kreditmarknadenRealtids krönikör Per Lindvall varnar för att det kan öppnas slukhål på kreditmarknaden.

Av: Per Lindvall. Publicerad: Onsdag 2020-03-11.

9. Bitcoin dyker – ”Vi köper nu när priserna faller”Priset på bitcoin störtdyker och årets uppgång är utraderad – bra läge för köp enligt kryptovalutaexperterna Eric Wall och Dennis Sahlström.

Av: Sverker Brundin. Publicerad: Torsdag 2020-03-12.

10. ”Marknaden har överreagerat på coronaspridningen”Carnegie fonders förvaltare ger sin syn på coronaviruset påverkan ”För mig är det uppenbart att marknaden överreagerat på coronaspridningen”, säger förvaltaren Mikael Tarnawski-Berlin.

Av: Johan Såthe. Publicerad: Onsdag 2020-03-11.

Annons