Annons

Annons

CLX förvärvar Vehicle

CLX Communications AB har ingått ett bindande avtal om att förvärva det amerikanska företaget Vehicle Agency.

Köpeskillingen om USD 8 miljoner betalas kontant på skuldfri basis, framgår av ett pressmeddelande på onsdagskvällen.

CLX Communications är en global leverantör av CPaaS-lösningar (Communication Platform as a Service). Vehicle är ett företag specialiserat på teknologi och lösningar inom individualiserad video- och mediekommunikation.

"Vi är glada och stolta över att affären är klar och välkomnar Vehicles medarbetare och kunder till oss inom CLX-familjen", säger Johan Hedberg, VD för CLX Communications och fortsätter:

Annons

Annons

"Dynamisk individualiserade video är ett spännande tillskott till vår produktportfölj som vi avser att lansera inom ramen för CLX hela erbjudande.”

"Vi har framgångsrikt visat att dynamiska, och personliga individualiserade videolösningar gör det möjligt för företag att driva kund-engagemang för ökad lojalitet, högre försäljning, samt en stabilare kundbas”, säger Matt Ramerman, Vehicles medgrundare och VD.

CLX förvärvar Vehicle Agency LLC för en kontant ersättning om 8 miljoner US-dollar vid avtalets undertecknande på kontant och skuldfri basis med möjlighet för säljarna till ytterligare kontant ersättning om 4 miljoner US-dollar inom det första året om vissa EBITDA-KPI uppfyllds. Ytterligare kontantvederlag kan betalas ut under 30 månader efter stängning om ytterligare KPI uppfylls.

 

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons