Erik Brändt Öfverholm DLA Piper
Erik Brändt Öfverholm ny delägare i DLA Piper. Foto: DLA Piper
Advokatbyrå

Chambers-rankade Erik Brändt Öfverholm ny delägare i DLA Piper

Erik Brändt Öfverholm från Baker McKenzies konkurrens- och upphandlingsgrupp i Stockholm tar ett kliv i DLA Pipers delägarkrets.

Publicerad 2021-02-26

Advokatbyrån DLA Piper har värvat konkurrensrättsexperten Erik Brändt Öfverholm som ny delägare från 1 mars 2021. Det framgår av ett pressmeddelande.

Rankad av Chambers som en “Associate to Watch” och av Legal 500 som en “Rising Star”, Erik Brändt Öfverholm har under senaste fyra åren lett Baker McKenzies konkurrens- och upphandlingsgrupp i Stockholm. Han har sedan tidigare även erfarenhet inom konkurrensrättsgruppen på Lindahl samt från Konkurrensverket.

–  DLA Piper har imponerat på mig. Byrån har växt exponentiellt de senaste åren och är i dag en byrå i framkant. Känslan på byrån är ungdomlig och det finns en stark framåtriktad vilja – här vill jag gärna bidra i den fortsatta utvecklingen, säger Erik Brändt Öfverholm, i pressmeddelandet. 

Han fortsätter:

– Konkurrensrätten har fått en utökad betydelse inom företagstransaktioner och strategisk rådgivning i ett tidigt skede har blivit allt vanligare. Konkurrensrätten har haft ett särskilt fokus på tech-sektorn under de senaste åren och jag ser att det fokuset kommer att fortsätta öka, både från svenska och internationella myndigheter.

Platsannonser

Logga in