Annons

Annons

Cecilia Vestin till Fastpartners styrelse

Cecilia Vestin blir ny styrelseledamot i Fastpartner.

Fastpartner har skickat ut kallelsen till årsstämman där det framgår att valberedningen föreslår nyval av Cecila Vestin till styrelsen.

Cecilia Vestin startade år 2019 ett eget företag med interimsuppdrag åt Castellum AB som Affärsområdeschef för Stockholm. Rådgivartjänster till ledningsgrupper inom fastighets- och entreprenadbranschen är en viktig del i företagets verksamhet. 

Tidigare anställningar har bland annat varit som vd för Arcona Projekt, Fastighetschef för Investors Vectura, Newsec AM i fyra år med ansvar för kunduppdrag och för Alectas fastighetsportfölj i Stockholm. 

Annons

Annons

Cecilia Vestin har även arbetat i nio år på Jernhusen AB som bland annat förvaltningschef, vd för Västerås Central och Station Manager för samtliga fastighetsrelaterade aktiviteter på Stockholms centralstation.

Valberedningen föreslår omval av de nuvarande stämmovalda styrelseledamöterna Peter Carlsson, som är ordförande, Sven-Olof Johansson, Charlotte Bergman och Katarina Staaf samt den nuvarande stämmovalda suppleanten Anders Keller. 

Valberedningen föreslår även ökat styrelsearvode för 2019 med sammanlagt 852 500 kronor. Styrelsens ordförande ska få 310 000 kronor, jämfört med fjolårets 280 000 kronor och övriga styrelseledamöter, exklusive ägaren och vd:n Sven-Olof Johansson, ska få 155 000 kronor, jämfört med fjolårets 140 000 kronor samt 77 500 kronor, jämfört med fjolårets 70 000 kronor till suppleanten. 

 

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons