Finans

CDON lanserar företagslån i samarbete med Froda

CDON erbjuder från och med  i dag i samarbete med den digitala företagslåneutmanaren Froda företagslån till anslutna externa ehandlare.

Publicerad 2020-06-11

CDON:s drygt 1000 externa handlare har nu möjlighet att ta ett företagslån direkt via verktyget CDON Connect. Då CDON redan genomfört en kreditprövning av samtliga återförsäljare på marknadsplatsen är ledtiden mellan låneansökan och att ha pengar på kontot inom 24 timmar. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Tillsammans med våra handlare tittar vi alltid på hur vi kan vässa vårt erbjudande, där målet är att bli det självklara valet för alla som vill öka sin försäljning online i Norden. Förutom att vi erbjuder en stark försäljningskanal, delar vi även data och insikter för att stötta handlare att växa sin affär i stort. Att koppla på ett smidigt och fördelaktigt företagslån i vårt erbjudande gör oss än mer relevanta samt är något som våra företagskunder efterfrågat, säger David Olhed, Kommersiell chef på CDON i en skriftlig kommentar.

Via CDON:s företagslån kan handlare låna belopp från 10 000 upp till 2 miljoner kronor till en förutbestämd fast månadskostnad med flexibel återbetalningstid. Kostnaden för lånet påverkas av lånebelopp, återbetalningstid och företagets omsättning samt kreditvärdighet

–Vi är otroligt glada över samarbetet med CDON. Det är viktigare än någonsin att Sveriges e-handlare kan skala upp och investera i framtiden under den rådande situationen och vi är glada över att kunna vara en hållbar och förmånlig partner i det, fortsätter Oliver Mohseni medgrundare på Froda.

 

Platsannonser