Fastigheter

Castellums Stockholmschef slutar med omedelbar verkan

Anders Nilsson, vd för region Stockholm/Norr lämnar Castellum med omedelbar verkan. Bolaget genomför nu en rad organisationsförändringar.

Uppdaterad 2018-12-10
Publicerad 2018-12-10

Castellum Stockholm/Norr är bolagets största region vad gäller värde och har ett fastighetsbestånd som är värt 30 miljarder kronor.

Castellums region-vd och trotjänaren Anders Nilsson lämnar sin tjänst med omedelbar verkan. När tidningen Fastighetsvärlden når honom på måndag morgon är han mycket kortfattad i sina kommentarer och hänvisar till Castellums koncern-vd  Henrik Saxborn.

Castellum genomför nu även flera organisationsförändringar. I ett pressmeddelande som skickades ut på morgonen står att läsa att parterna ”träffat en överenskommelse med Anders Nilsson att han slutar per dagens datum”. I övrigt har Henrik Saxborn inga kommentarer. Processen att hitta en efterträdare har inletts.

Castellum meddelar vidare att bolaget etablerar en ny enhet för logistik, en för investering- och portföljstrategi och en för kontorslokaler. Följden av detta blir förändringar i koncernledningen.

– Vi vill växa med befintliga och nya kunder i de nordiska städerna och anpassar därför vår organisation för att kunna utveckla erbjudanden som i än högre grad attraherar och bidrar till våra kunders framgång, säger Castellums koncernchef Henrik Saxborn i pressmedelandet.

 

Platsannonser

Lås upp allt innehåll
Med Premium får du Sveriges bästa oberoende bevakning av finansbranschen

Logga in