Annons

Annons

Caram tar Max Matthiessens vd 

Christoffer Folkebo har utsetts till vd för kapitalförvaltningsgruppen Caram. Han lämnar därmed Max Matthiessen där han varit vd de senaste tolv åren. 

Christoffer Folkebo ansluter sig till Caram från Max Matthiessen där han varit verksam som vd under de senaste tolv åren. Max Matthiessen är Nordens ledande konsult och förmedlare inom försäkring, förmåner, HR samt sparande

– Vi ser fram emot att välkomna Christoffer till oss. Han har stor erfarenhet från finanssektorn och är erkänd för sitt goda ledarskap. Jag är övertygad om att han kommer att bidra stort till att utveckla och stärka Caram-gruppen, säger Arne Lindman, styrelseordförande i Caram i ett pressmeddelande. 

– När jag gavs möjligheten att ta rollen som vd på Caram och bli en del av att utveckla den största oberoende kapitalförvaltningsgruppen i Norden, i stort sett från start, kunde jag inte tacka nej. Jag tror verkligen på konceptet med en multi-boutique-struktur bestående av kapitalförvaltare i världsklass, säger Christoffer Folkebo i pressmeddelandet.

Annons

Annons

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons