Karriär & ledarskapNyhet

Brooks Entwistle föreslås som ny styrelseledamot i EQT

Publicerad

Brooks Entwistle, med bred erfarenhet av de globala kapitalmarknaderna och techindustrin, föreslås som ny styrelseledamot i EQT.

Brooks Entwistle är i dag Senior Vice President of Global Customer Success på blockkedjebolaget Ripple och har över 30 års gedigen erfarenhet från ledande positioner inom både techindustrin och finansmarknader över hela Asien-Stillahavsområdet.

Brooks Entwistle har ett förflutet som Chief Business Officer International på Uber, där han ansvarade för affärsutveckling och bolagets relationer i Asien-Stillahavsområdet, Emea-regionen och Latinamerika. Tidigare erfarenheter innefattar också 22 år i olika roller på Goldman Sachs, däribland Partner och vd för Goldman Sachs India, ordförande för Goldman Sachs South East Asia och vd för Goldman Sachs Singapore. Det framgår av ett pressmeddelande.

“Brooks Entwistles samlade erfarenhet och expertis inom den internationella techscenen och de globala kapitalmarknaderna kommer att bidra med värdefulla perspektiv för EQT:s tillväxtagenda, i synnerhet med det ökade fokuset på Asien och sammanslagningen med BPEA”, kommenterar Jacob Wallenberg, ordförande för valberedningen, i pressmeddelandet.

Annons
Annons