Annons

Annons

Bright värvar fastighetsexpert från Mannheimer

Bright Advokat rekryterar fastighetsexpert från advokatjätten Mannheimer Swartling.

Bright Advokat, en mindre byrå belägen i centrala Stockholm med ett team på endast två advokater och två biträdande jurister, rekryterar den seniora fastighetsadvokaten Johannes Harlevi från advokatjätten Mannheimer Swartling.

Johannes Harlevi är advokat och specialiserad främst inom entreprenadrätt och fastighetsutveckling. Han har arbetat i fastighetsgruppen på Mannheimer Swartlings Stockholmskontor sedan 2008.

Den 1 oktober ansluter han till Bright Advokat.

Annons

Annons

– Vi är väldigt glada över att Johannes ansluter till Bright Advokat. Johannes specialistkompetens inom entreprenadrätt och mångåriga erfarenhet från komplexa fastighetsutvecklingsprojekt, infrastrukturprojekt och fastighetstransaktioner kommer ytterligare att förstärka vårt erbjudande om att ge kvalificerad rådgivning som ger mervärde i våra klienters affärsverksamhet, säger Cecilia Jussi-Pekka advokat och partner på Bright Advokat.

Bright Advokat grundades 2017 då advokat Cecilia Jussi-Pekka och advokat Hanna Norberg lämnade AG Advokat.

Advokatbyrån har endast en partner, Cecilia Jussi-Pekka. Efter hennes universitetsstudier har hon arbetat både på svenska och brittiska advokatbyråer.

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons