Sponsrat Sponsrat

WM Tak & Fasad - “taket är den del på huset som utsätts mest för väder och vind”

Att anlita en professionell takläggare är en säkerhet för att taket ska hålla i längden. Ett tak ska hålla i många år - och taket är något av den viktigaste delen på huset för att skydda det från väder och vind.

Uppdaterad 2020-08-24
Publicerad 2020-08-24

WM Tak & Fasad är en takläggare Stockholm med lång och gedigen erfarenhet inom området. Firman utför takläggningar året runt, och de står nu redo för sommaren som hör till deras högsäsong eftersom många passar på att lägga om taket när det finns mindre risk för regn.

Taket hör till den del på fastigheten som utsätts mest för väder och vind. Det är därmed viktigt att man emellanåt ser över taket för att upptäcka eventuella skador i tid. Ett sämre takunderhåll kan leda till att taket får vattenskador vilket i sin tur kan orsaka mögel.

“Vi på WM Tak & Fasad rekommenderar att man utför en grundlig kontroll av taket två gånger årligen i förebyggande syfte. Utan ett bra tak så kommer både vatten och snö att skada ditt hus eller fastighet. Ett fuktskadat hus är aldrig roligt och det kan resultera i dyra kostnader”, säger pressansvarig på WM Tak & Fasad.

Takläggare Stockholm med spetskunskap

Takläggning är ett tidskrävande arbete som kräver spetskunskap. Om något skulle gå fel så kan det uppstå tråkiga konsekvenser, och det är därmed viktigt att vända sig till en takläggare Stockholm som kan sin sak. Oavsett om du önskar renovera ditt nuvarande tak, eller om du önskar byta ut taket till ett nytt, så tar WM Tak & Fasad hand om jobbet.

 

Presskontakt

Frida Engström

Frida.engstrom@prdirekt.se

Platsannonser