Vinterkampanj hos Fönster24.com - Spara upp till 25 %

Den största länken mellan din bostad och din omgivning är dina fönster och dörrar. Detta är sant vare sig du bor i en lägenhet, radhus eller villa. Det är dina fönster och dörrar som släpper in solljus på sommaren och skyddar dig från kylan på vintern. Det är därför viktigt att dina fönster och dörrar är av absolut högsta kvalité. Vi på Fönster24 vet hur viktigt detta är och håller därför en vinterkampanj så här runt jultid, du kan spara upp till hela 25 %.

Uppdaterad 2016-11-27
Publicerad 2016-11-27

I vår vinterkampanj erbjuder vi fasta fönster, vridfönster och utåtgående fönsterdörrar till fantastiska priser och med 10 års garanti, men inte nog med de du kan även få dina nya fönster och dörrar i aluminium på köpet!

Vridfönster

Vridfönster är fönster som kan öppnas helt genom en horisontal vridaxel. Vridfönster design är verkligen fördelaktig och har endast en fönsterbåge. Denna typ av fönster har inte bara en utseendemässig fördel utan är också en väldigt praktisk fördel. De behöver inte vara i mitten vilket betyder att fönstret kan vridas 180° vilket dessutom gör dem lätta att rengöra, då den speciellt utvecklade vridfunktionen gör så att man enkelt kan putsa fönstrets utsida medans du står bekvämt inne i ditt hem.

De är öppna och släpper in mycket ljus i rummet, det är även möjligt att tillverka hela glasfronter med denna typ av fönster.

Fönsterdörrar

Fönsterdörrar i trä med aluminiumbeklädd utsida är den perfekta kombinationen, du får de bästa från båda värdarna. Med Aluminiumbeklädd utsida kommer fönsterdörren att vara extremt vädertåligt, samtidigt som kommer få den varma hemkänslan av träet. Trä är väldigt bra för att ge liv på insidan av ett hem.

Man ska veta om att det finns många olika varianter av trä-/aluminium fönsterdörrar, allt från olika träslag med en mängd olik utrustningar så som, lås och glastyper. Och det kan ibland vara svårt att vad man ska ha. Tveka inte att fråga oss om du har funderingar, vi hjälper dig gärna att hitta precis rätt dörr för ditt hem. Allt för att du ska få din dröm dörr. Vi ska dessutom inte glömma bort att du kan välja mellan de flesta färger från RAL-paletten.

Om oss

Fönster24.com är en nätbutik som är specialister på allt inom fönster och dörrar och drivs av Neuffer Fenster + Türen GmbH, en branschledare med över 140 års erfarenhet av tillverkning och installation av fönster och dörrar, både inom den privata så väl som den kommersiella marknaden. Neuffer Fenster + Türen GmbH grundades 1872 och har sitt huvudkontor i Stuttgart, Tyska. 

Platsannonser