Sponsrat Sponsrat

Väderskydd av O.BWiik

Uppdaterad 2020-05-06
Publicerad 2020-05-06

Skall du arbeta med ett projekt under en längre period? Med underlag, material eller verktyg som behöver skydd? Skydda det med WiikHall väderskydd. Flexibla lösningar på höjden, bredden och längden.

 

Allt du behöver veta om väderskydd

Här kan ni som verksamhet få mer information om varför vi rekommenderar en väderskydd lösning för ditt arbetsprojekt. Det är en lång rad fördelar med att välja en sådan lösning, som vi kommer att dig en förteckning över i detta innehåll. Ni kommer att få den överblick er verksamhet har behov av för att sedan kunna fatta ett bra och säkert beslut. Det finns både praktiska och tekniska upplysningar, inom detta specifika arbetsområde.

Vår verksamhet bygger på en tät kommunikation med våra kunder och vi utarbetar därför våra produkterbjudanden och lösningar i samarbete med er. Vi bjuder in till vår erfarenhet och våra lösningsförslag till just ert specifika projekt samt lyssnar till era specifika önskemål, krav och förväntningar på våra produkter och vårt utförande.

 

Fördelarna med våra väderskydd

Ofta kan det vara så att färdigställda schabloner och standardstorlek inte passar. Vi kan skräddarsy era väderskydd – som har en mycket flexibel design – även enligt just era behov och önskemål.

Vårt skydd mot väder och vind är både ljud- och värmeisolerande. Det kan vara mobilt, rullande, bågformat eller vertikalt – nästan allt är möjligt. Vi arbetar dagligen med att tillhandahålla väderskydd till olika typer av branscher och byggarbetsplatser. Vi har både praktisk erfarenhet och tätt samarbete med vår egen ingenjörsavdelning och kan åta oss allt från enkla till komplicerade uppdrag.

Hos O.B.Wiik har vi stor erfarenhet med Väderskydd, oavsett om det är för takarbete eller en byggnation. Vid byggnationer kan övertäckningen vara på en sida eller över hela byggnationen. Vi erbjuder flera olika professionella övertäckningslösningar och O.B.Wiik tar fram den bästa lösningen för just ditt projekt.

O.B.Wiik har mer än 40 års erfarenhet av att tillgodose byggherrars och entreprenörers behov av olika väderskydds- och övertäckningslösning genom användning av våra produkter inom detta produktsegment. Verksamheten är även den största marknadsaktören inom väderskydd lösningar och har en ledande ställning inom utveckling av nya produkter och tjänster. O.B.Wiik upplever en stark tillväxt i efterfrågan när det gäller väderskyddslösningar i byggbranschen. Man ser en tydlig effektivisering och förbättring gällande monteringsarbetet vid byggnationer med väderskydd.

En väderskyddslösning är det bästa sättet att säkerställa att man kan utföra arbetet oavsett väder- och vindförhållande. När du väljer att täcka över byggnadsställningar med et väderskydd, undviker du många av de vanliga besvär och problem som kan uppstå vid dåligt väder. En medarbetare med torra kläder är en glad och produktiv medarbetare som håller sina deadlines.

 

Vilka är vi?

O.B.Wiik AS grundades 1912 och är en ledande leverantör av plasthallar, idrottshallar och stålbyggnader samt presenningar och arrangemangsprodukter som tält, bord och stolar. De flesta produkter kan både hyras och köpas. Företaget växer kraftigt och marknadsför sina produkter internationellt. Företaget exporterar sina produkter till fler än 100 länder.

O.B.Wiik AB har säljkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örebro, och ingår i det norska företaget O.B.Wiik AS, som även har ett dotterbolag i Danmark och Canada. Sammanlagt har företaget 100 anställda och omsätter cirka 500 miljoner norska kronor årligen.

Platsannonser