Sponsrat Sponsrat

Tsreklam.se lanserar två nya hemsidor

Profilreklamsföretaget tsreklam.se har byggt två nya hemsidor, gåvokort.net och klasströjor.se, för att möta en ökad efterfrågan från både företag och konsumenter.

Uppdaterad 2021-04-02
Publicerad 2021-04-02

Tsreklam.se hör till en av Skandinaviens snabbast växande företag inom profilprodukter och profilkläder. Företaget har över 40 års erfarenhet i branschen och de senaste fem åren har tsrekalm.se varit drivande inom den digitala utvecklingen inom profilprodukter och ökat med över 400% i omsättning. De vann som enda representant för branschen även DI Gasell under 2020.

Nu tar företaget sig an två nya områden och en av deras senaste satsningar är gåvokort.net, en hemsida som inriktar sig på gåvokort till företag. Med satsningen vill tsreklam.se fylla luckan på marknaden och möta den växande efterfrågan på gåvokort från företag. Gåvokort.net erbjuder olika typer av gåvokort med ett flertal starka varumärken. Företag kan dela ut korten till sina kunder och anställda som sedan själva väljer sin julklapp ur ett stort sortiment av olika varor.

Hemsidan erbjuder marknadens bredaste utbud av olika varianter av gåvokort som exempelvis Mannerströms gåvokort, Jopyful Giftcard, Vinga Giftcard, Supékort med mera. I vissa gåvokort ingår även en extra gåva, vilket betyder att man får två julgåvor till priset av en. 

- Vi ser en mycket stor potential på marknaden för gåvokort till företag. Med den nya satsningen hoppas vi kunna skapa nya vägar in till nya kunder. Gåvokort är en perfekt julgåva till såväl anställda som kunder, säger pressansvarig på tsreklam.se

tsreklam.se har även lanserat webbplatsen klasströjor.se; en hemsida som säljer klasströjor till ungdomar som slutar 9:an. Det finns ett stort sortiment av tröjfärger och förslag på designs och tryck med hela klassens namn och signaturer. Tanken bakom sajten är att ge ungdomar en möjlighet att skapa ett minne för livet av sin klass.

Kontaktinformation pressansvarig

Namn: Jakob Ragnarsson, Marknadschef på tsreklam.se

E-post: jakob@tsreklam.se

Platsannonser