Sponsrat Sponsrat

Travcash slår rekord och lanserar ny podd

Uppdaterad 2020-04-14
Publicerad 2020-04-14

Travsidan Travcash.se fortsätter mot nya höjder. Senaste veckorna har medlemsantalet i Travcash Facebook-grupp ökat i rasande fart. Gruppen har nu snart 9.000 medlemmar. Även täckningen på sajten har förbättrats markant under det senaste året och nu erbjuds det alltså gratis travtips sju dagar i veckan, 365 dagar om året. 

Mest populära är såklart våra V75 tips och den tillhörande podden med grundaren Albin Kjellberg och den folkkära referenten på Mantorpstravet, Albin Engdahl, vid rodret. 

Men nu har utbudet alltså ökats ytterligare. Inför miljonspelet V86 bjuds det nu, utöver skriftlig analys, även till denna spelform på underhållning och sylvassa tips i poddformat. 

Till V86-podden har Albin Kjellberg, eller “Oddsjägaren” som han också kallas, sällskap av travexperten Kim Brask. Den sistnämnde har rönt särskilt stora framgångar på just V86 den senaste tiden. Flera miljoner har spelats in till medlemmarna i Travcash andelslag. 

“Travcash växer så det knakar. Detta hade vi knappt kunnat tro själva när vi startade sajten för tre år sedan. Intresset för trav i allmänhet, och för Travcash i synnerhet, är större än någonsin. Vad gäller tipsen håller vi nu lika hög, eller kanske t.o.m bättre, kvalité än betaltjänsterna. Det känns otroligt kul att kunna bjuda våra läsare på detta helt gratis. Varje dag”. Det kommenterar Johan Sunnanängs, som är medgrundare till Travcash.

Succén bakom Travcash bygger, utöver alla vinster, framförallt på den nära dialogen och närheten till läsarna. 

“Travcash är så mycket mera än en bara en tipssajt. I våra sociala kanaler har vi byggt ett community som lever nu lever sitt eget liv. Året om. Vi vill rikta ett stort tack till alla gamla och nytillkomna medlemmar som gjort detta möjligt”.

Utöver tipsen finns det på sajten också omfattande guider för dig som är nybörjare på trav, eller för dig som vill djupdyka i recensioner över olika spelbolag som erbjuder spel på trav. Målet med Travcash är att erbjuda Sveriges bästa sida för travtips och andelsspel. 

Travcash.se - en del av CashLeads Media AB

Travcash.se är en del av CashLeads Media AB, som även innefattar systersajten Spelcash.se som är inriktad mot fotboll, hockey och andra sporter.

 

Platsannonser

Lås upp allt innehåll
Med Premium får du Sveriges bästa oberoende bevakning av finansbranschen

Logga in