Sponsrat Sponsrat

Tippat.se skapar tidslinje över utvecklingen av Sveriges spelmarknad

Publicerad 2019-03-21

Det brukade vara Vilda Västern, men nu har vi tagit tillbaka kontrollen. Ungefär så sa Civilminister Ardalan Shekarabi när han pratade om den nya spellagen under ett nyhetsprogram.

Men är det är verkligen så?

Sverige införde ett licenssystem för spelbolag som vill erbjuda sina tjänster till svenska spelare den 1a januari 2019. Sedan dess har spel på nätet varit ett hetare ämne än någonsin tidigare. Det är en livlig debatt och marknaden försöker fortfarande hitta sin plats i samhället.

På grund av all information som ska ut samtidigt är det svårt att hålla reda på allting som händer i spelsverige. Därför har vi på tippat.se skapat en samlingssida för allt som händer inom Spelbranschen.

https://tippat.se/sveriges-spelmarknad/ får du en bra överblick över utveckling för spel på nätet i Sverige. Du får de senaste händelserna och åsikterna levererade i smidigt format tillsammans med kommentarer från några av Sveriges främsta spelkännare. Allt för att du ska få en bra förståelse av hur utvecklingen av Sveriges spelmarknad ser ut.

Vad är Tippat?

Tippat.se är Sveriges främsta guide till spelbolag och betting online. Det är det naturliga valet för dig som vill lära dig mer om betting online eller få en rättvis bild av ett spelbolag innan du öppnar ett konto hos dem. Du hittar dessutom en av Sveriges bästa stryktipsbloggar som levererar fullständiga genomgångar inför varje omgång.

Platsannonser