Sponsrat Sponsrat

Tippat.se lägger in nytt gratis analysmaterial

Publicerad 2020-09-08

Tippat.se har länge varit ett självklart val för många när det kommer till speltips eller recensioner om olika spelbolag. Nu lanserar sajten helt nytt material där de fokuserar på trav, och då främst V75. Här kommer du kunna hitta mycket matnyttig information om hur du spelar på V75 samt få speltips varje vecka. Travet omsätter närmare 100 miljoner kronor varje vecka och är ett veckonöje för många svenskar. Det är inte så konstigt att Tippat.se väljer att expandera och satsa på travet när de nu utvecklar sin sajt. Detta nya analysmaterial lanseras i hopp om att ytterligare stärka Tippats position på marknaden.

En komplett guide till V75

"Vi lär dig allt du behöver veta om betting, bonusar och hur du väljer det bästa spelbolaget". Det står att läsa på Tippats.se förstasida. Nu är nästkommande mål att du ska bli en expert på V75 tillsammans med dem. I det nya analysmaterialet kan du läsa om allt från hur du fyller i en spelkupong till en presentation om varje travbana. Du hittar även information om hur du köper en andel och hur du går tillväga om du vill spela ett reducerat system. Analysmaterialet är fortfarande i startgroparna och Tippat.se meddelar att texten kommer att fyllas på efter hand.

Lär dig fylla i en travkupong till V75

Som en del i Tippats nya material kommer du kunna läsa om hur du fyller i en V75-kupong på ett korrekt sätt. Du ser hur du kryssar för dina hästar på spelkupongen och hur du ska räkna ut den totala kostnaden Det är samma princip som gäller oavsett om du spelar hos ett ombud eller direkt på ATG:s hemsida. Målet med V75 är att hitta den vinnande hästen i samtliga sju lopp. Du kan antingen plocka ut en häst vilket kallas för "spik" eller välja flera olika hästar. V75 går normalt på lördagar förutom under speciella storhelger då det kan gå extrainsatta lopp.

Få gratis information om hur du kan vinna på V75

I det nya materialet kan du också läsa om hur det fungerar med vinster på V75. Alla element som har gjort Tippat.se så populärt under åren finns med här också. Med ett enkelt språk och lättillgänglig information får du en ingående förklaring om hur den totala potten delas upp mellan ATG själva och spelare som har mellan 7-5 rätt. Denna information ligger redan uppe på hemsidan och du behöver bara klicka dig in på "spela V75" för att ta del av guiden och analysmaterialet. Det kostar inget att bli medlem hos Tippat utan allt är gratis och tillgängligt för alla.

Ta ut en kupong tillsammans med Tippat.se

Tippat.se delar också med sig av sina egna speltips och plockar ut hästar inför varje V75. Viktigt att poängtera är att Tippat låter meddela att de inte är några experter på trav utan tippar för skojs skull. Du hittar tipsen på hemsidan inför varje omgång. Tanken med tipset är att du ska få lite inspiration till hur någon annan spelar och mod att plocka ut din egna spelkupong. Enligt citat på hemsidan uppmanar Tippat sina läsare till att alltid tänka kritiskt när du ska plocka ut en spelkupong och aldrig förlita sig helt på någon annans speltips eller åsikter.

Tips om flera expertsajter

Om du vill spela lite mer seriöst och ta hjälp av experter finner du också tips om vilka sajter du kan vända dig till. På Tippat.se guidas du till hemsidor där du kan läsa information om hästar, kuskar, se intervjuer och så vidare. Det nya analysmaterialet går alltså inte in på djupet gällande särskilda lopp utan är mer som en nybörjarguide blandat med roliga speltips inför varje helg. Det är helt i linje med resten av Tippat.se som bygger på kort och koncis information med syfte om att utbilda sina läsare på ett smart och roligt sätt. Nuvarande läsare kommer säkerligen känna igen sig.

Vilka är Tippat.se?

Tippat.se lanserades i sin nuvarande version år 2014 och har sedan dess byggt upp sajten till det vi ser idag. Målet är främst att få läsarna att hitta det spelbolag som passar dem bäst och komplettera med guider och speltips. Tidigare har de främst fokuserat på Stryktipset varje vecka tillsammans med Henrik Johansson från bloggen Sparka och Spring. Betsson.se har utsett denna till Sveriges bästa. Det kommer fortfarande finnas kvar även om sajten nu utvecklas med nytt analysmaterial om V75 som läggs ut varje vecka. Tippat är en oberoende sajt som inte låter sig styras av samarbeten eller spelbolag.

Detta nya analysmaterial gör att Tippat.se nu erbjuder information om betting online, oddsbonusar, spelbolag, stryktipsförslag och spela V75. Deras medarbetare lägger stort fokus på hur viktigt det är att endast tipsa om spelbolag med svensk licens för sina läsares trygghet. Det finns ett antal sajter med speltips men få som varit verksamma sedan 2014 och med kända samarbetspartners som Henrik Johansson. Det återstå att se om det nya analysmaterialet gällande V75 kommer gör Tippat till en ännu större aktör i Sverige och bland tipparna. Det kommer nog hänga mycket på de framtida speltipsen som läggs ut i samband med loppen på lördagar.

Platsannonser