Sponsrat Sponsrat

Testagram.se växlar upp tempot och lanserar fler bäst-i-test guider

Testagram.se haft en framgångsrik vår med många besökare till sajten. Företaget kommer nu att satsa på att utöka antalet bäst-i-test guider för att hjälpa konsumenter att få ett bra underlag inför köp. 

Uppdaterad 2020-06-29
Publicerad 2020-06-29

De senaste veckorna har nyhetsrapporteringen handlat om coronaviruset och om butiker som går i konkurs, omsättningstapp och permitteringar då de flesta handelsföretag antingen har haft ett positivt eller negativt utfall. På grund av corona har fler personer insett de många fördelarna med att handla på nätet och att jämföra produkter online. 

“Covid-19 har påskyndat skiftet från offline handel till e-handel. Det kommer givetvis alltid finnas behov av en fysisk handel, men samtidigt så tror vi att många konsumenter som nu testat på e-handel för första gången, och de som ökat sin e-handel, kommer att fortsätta med köpbeteendet. Detta gäller också för de som nu börjat använda internet som informationskälla för att jämföra produkter och priser, säger pressansvarig på Testagram.se 

Andra fördelar som coronakrisen fört med sig är att den digitala anpassningen har skyndas på och eskalerat i snabb fart, vilket också kommer gynna handeln online i framtiden. 

Testagram fördubblade sin trafik till sajten under april månad och har därmed beslutat om att växla upp tempot och publicera fler bäst-i-test-guider. Dessa guider uppdateras i löpande takt så snart nya produkter lanseras på marknaden och tester publiceras. Sajten vänder sig till konsumenter som vill få hjälp med underlag inför köp och därmed ta bättre köpbeslut. 

Redaktörer på sajten utser testvinnare och sammanställer olika experttester av produkter inom skönhet. För många kan det kännas som en djungel att hitta rätt belysning när det är dags att lägga sin makeup. För att det ska bli enklare att välja en lämplig sminkspegel med belysning har Testagram.se därmed genomfört att utförligt test av de populäraste sminkspeglarna på svenska marknaden.

Presskontakt

Frida Engström

frida.engstrom@prdirekt.se

Platsannonser