Sponsrat Sponsrat

Svenska Eljouren ingår samarbete med Svenska Padelförbundet

Svenska Eljouren är stolt partner till Svenska Padelförbundet! Som medlemmar i SPF Quality Team blir deras fokus att stärka juniorverksamheten och bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom.  

Uppdaterad 2021-02-15
Publicerad 2021-02-15

Ett liv i rörelse gör livet roligare, anser de, och tillsammans med oss vill de bidra till meningsfull fritid för unga. Det är heller ingen slump att Svenska Eljouren fallit för just padel! Att det är en snabb sport betyder pluspoäng för en partner som strävar efter att vara Sveriges snabbaste och mest tillgängliga elektriker.

Vilka är Svenska Eljouren?

Svenska Eljouren består av behöriga elektriker som gärna passar dina tider. Vi tycker helt enkelt inte det är rimligt att behöva vänta veckovis eller rentav i månader för att få kvalificerad hjälp med installationer som du inte får utföra själv.

Fokus på barn & ungdom

En konkret satsning som vi är stolta över att vara med och finansiera är Padellyftet, vars syfte är att föreningar ska kunna få stöd för sina barn- och ungdomssatsningar. I år avsätter Svenska Padelförbundet minst 500.000:- till Padellyftet 2021. Alla medlemsföreningar ges härigenom möjlighet att söka bidrag för att utveckla sin barn- och ungdomssatsning. Medel som kan användas till prova-på-padel, läger, internutbildning, inköp av material etc. Som aktiv partner följer vi engagerat utvecklingen och är stolta över att bidra till att unga utövare av padel får de allra bästa förutsättningarna.

Proffs på tillgänglighet

Du ska aldrig behöva vänta på en elektriker oavsett om du är ute efter en elektriker i Stockholm eller i annan ort. Vår specialitet är att erbjuda elektriker som är redo att utföra jobb på kort varsel. Vi ser nämligen till att alltid att ha öppningar i våra elektrikers scheman för att kunna lägga in jobb snabbt i centrum.

 

Platsannonser