Sponsrat Sponsrat

Superprof - för dig som behöver hjälp med läxorna

Behöver du eller någon i din närhet hjälp med läxor? Spana då in Superprof. Ett onlineföretag som erbjuder sina kunder lektioner i mer än 1000 ämnen. Genom läxhjälp uteslutande online behöver du inte fysiskt besöka en person eller plats - allt sker digitalt. Hitta den lärare som passar dig och dina behov bäst.

Varför har Superprof blivit så populärt och vad är fördelarna med deras erbjudande? Läs vidare nedan för att ta reda på varför.

Uppdaterad 2021-01-29
Publicerad 2021-01-12
Varför Superprof?

En erfaren lärare kan hjälpa dig att avancera snabbare och därmed nå dina mål på kortare tid. Genom att göra en kursförfrågan kan du börja chatta med den läraren du valt och enkelt lägga upp lektioner.

Slösa inte tid - lär dig på rätt sätt med professionell hjälp!

Personkemi hos läraren är viktigt

Om du eller ditt barn behöver läxhjälp är Superprof företaget att kontakta. Några av fördelarna med Superprof:

  • Hitta rätt lärare snabbt och enkelt via Superprofs hemsida
  • Personkemi är viktigt - även för läxhjälp som sker online
  • Pålästa och kunniga lärare
  • Lärare inom en mängd olika områden och ämnen
Både för nybörjare och mer avancerade

Det spelar ingen roll om du söker en lärare på nybörjarnivå eller avancerad nivå. Superprof har lärare från dagisnivå ända upp till doktorander.

Företaget erbjuder barn all den hjälp de behöver men även vuxna hittar den hjälp de behöver via detta företag.

Anpassat efter dina behov

Lärare hos Superprof svarar oftast inom 3 timmar. Men du kan enkelt komma fram till lösningar som passar för just dig med din lärare. Tillsammans med din lärare kan ni schemalägga kursen och komma överens om tillgänglighet och upplägg.

Obegränsad tillgång

Superprof erbjuder ett elevpass som ger dig tillgång till alla lärare under en hel månads tid. Detta ger dig möjlighet att utforska fler områden än det du behöver hjälp med. Vidga dina vyer med elevpasset!

Möjlighet att boka fysiska lektioner

Alla lär vi oss på olika sätt och en del behöver närkontakt för att lättare förstå. Det är möjligt att boka fysiska lektioner med en del lärare. Genom att titta på de olika lärarnas profiler kan du se vad de erbjuder.

En global och säker lösning

Superprof finns i många länder, du hittar lätt en lärare oavsett vart du befinner dig i världen. Kanske studerar du utomlands och behöver lite hjälp på grund av detta? På Superprofs hemsida hittar du hela listan med lärare.

Det är också viktigt att undervisning sker i en säker miljö. Alla lärare hos Superprof kontrolleras innan deras profiler läggs upp på hemsidan. Allt för att du som elev ska känna dig trygg under undervisningens gång.

Gratis första lektion

Superprof har ett genomsnittspris på 242 kronor per timme. Alla lärare hos Superprof erbjuder däremot den första kursen helt gratis oavsett ämne.

Du hittar enkelt en professionell lärare till ett pris som passar dig.

Nöjda elever

Läs recensioner från elever på Superprofs hemsida - generellt sett får lärarna ett mycket högt betyg. Om ett problem uppstår under kursens gång finns kundservice tillgänglig för att snabbt lösa problemet.

Företagets viktiga novis är att kunden (dvs. eleven) ska vara nöjd med tjänsten och lärt sig på ett nytt/bättre eller mer effektiv sätt.

Platsannonser