Sponsrat Sponsrat

Stockholm Glas & fastighetsservice utökar sina tjänster och erbjuder måttanpassade glasväggar

Efter att ha märkt av en allt större efterfrågan på måttanpassade glasväggarhar Stockholm Glas fastighetsservice under det senaste året utökat sina tjänster. Numera tillverkar företaget glasväggarna helt från grunden och skräddarsyr enligt kundens önskemål.

Uppdaterad 2020-04-08
Publicerad 2020-04-08

Stockholm Glas & fastighetsservice strävar efter att vara lyhörda och lyssna till kundernas behov. Bolaget har sett en tydlig trend av att allt fler och fler svenskar använder sig av glasväggar för att dela av ett rum i hemmet. Glasväggar passar utmärkt vare sig man önskar dela av ett stort rum, släppa in mer ljus eller helt enkelt om man vill skapa en mer elegant känsla. 

  • Vi ligger i framkant inom glasväggar vilket gör att kunder alltid kan förvänta sig den högsta kvalitén och servicen när de anlitar oss. Kunder har möjlighet att välja till om de vill ha dubbeldörrar, enkel dörr eller någon annan lösning till glasväggen.Vi skräddarsyr dessutom alla glasväggar efter projektets behov, säger Patrik Söderlind på Stockholm Glas & fastighetsservice.

I och med att bostadsytorna i storstäderna krymper allt mer så är det många som upptäcker möjligheterna med glasväggen. Vi ser även trender att öppna kontorslandskap går mot en större efterfrågan på avskildhet och därmed har det blivit allt mer vanligt att använda glasväggar. På kontoret kan en glasvägg användas till sin fördel både när det kommer till mötes- och konferensrum när det kräver avskildhet samtidigt som man kan släppa in mer ljus.

Om Stockholm Glas &fastighetssservice

Stockholm Glas & fastighetssservice har sitt säte i Saltsjö-boo, Nacka och har idagsläget 4 anställda med en samlad erfarenhet på över 30 år i branschen. Företagets ambition är att de ska fortsätta växa på den svenska marknaden utan att tumma på den utomordentliga kvalitet som de erbjuder sina kunder. 

Platsannonser