Sponsrat Sponsrat

Spara pengar med rabattkalas.se: En intervju med grundaren Henning Kruthaup

Som vi alla vet är Sverige ett av de dyraste länderna att bo i inom Europeiska unionen. Det är anledningen till att vi är glada över varje möjlighet där vi kan tjäna eller spara pengar. Å ena sidan skulle vi kunna handla och konsumera mindre i vardagen för att spendera mindre pengar. Å andra sidan, om vi behöver något och måste spendera pengar på det, bör vi hålla ögonen öppna för att upptäcka specialerbjudanden eller rabatter. Det är här Rabattkalas.se kommer in. Vi bjöd in webbplatsens vd, Christian Hellrung, för att prata om ämnet ”spara”. Herr Hellrung tack för att du kom.

Uppdaterad 2021-02-26
Publicerad 2021-02-25

Tack för denna inbjudan. Jag svarar gladeligen på era frågor.

Livet blir dyrare och allt fler människor har problem med att spara pengar i sin vardag. Är detta ett problem som bara tillhör den moderna tid vi lever i? Om vi ​​tittar tillbaka några år verkar det som att spara pengar inte var en stor grej. Till exempel var bostäder överkomliga och samtidigt kunde människor spara små förmögenheter. Numera verkar sådana saker vara omöjliga, tycker du inte?

För att vara ärlig startar vi samarbeten med fler och fler onlinebutiker från år till år och vi har också märkt att trafiken ökar. Detta visar att kunderna är mer öppna för att leta efter en kupong om de vill köpa något online. Vi tycker att det är lättare att spara pengar online jämfört med (till exempel) 2010. Stora varumärken erbjuder riktigt bra erbjudanden och kupongkoder till kunden varje månad. Men inte bara kupongkoder är populära på vår webbplats. På våra internationella webbplatser kan vi se att kuponger (McDonalds exempel: Köp en måltid och om du har en kupong får du en burgare gratis) blir mer och mer populära. Med det får du möjlighet att spara ännu mer pengar.

Rabattkalas.se gör det mycket enklare att spara pengar. Hur fungerar det?

Varje dag hjälper vi tusentals människor i Sverige, liksom mer än 150 000 kunder i Europa per vecka, att spara pengar med våra kupongkoder. Om en kund köper något, till exempel på boohoo, och använder en av våra kupongkoder, är det möjligt att vi får en provision.

Som princip är inte rabatter, kuponger och erbjudanden en ny uppfinning. Så berätta för oss, vad gör rabattkalas.se så speciellt?

Vi spenderar mycket tid på att verifiera våra kupongkoder varje dag. Så vi kontrollerar om en kupong fungerar eller inte. Om en kund hävdar att en kupong inte fungerar kontrollerar vi den här affären omedelbart. Vi spenderar också mycket tid på att uppdatera vårt innehåll på Rabattkalas.se, inte bara för aktiva kuponger.

Hur mycket pengar kan man spara på din webbplats?

Det beror på onlinebutiken och vilken rabatt vi får. Många kunder kan spara pengar eftersom de inte behöver betala leveransavgifter. Om de beställer något för första gången erbjuder vi nya kunder 10% rabatt. Men som sagt beror det på butiken.

Du erbjuder också rabatter och kuponger exklusivt för vissa butiker och varumärken. Berätta lite mer om ert utbud.

Ja, för vissa onlinebutiker erbjuder vi exklusiva kuponger. Om vi ​​har en bra relation till en butik eller om vi genererar mycket försäljning händer det ofta att vi inleder ett exklusivt samarbete. Under året har vi många kampanjer: Black Friday eller Mors-/farsdag - för de här kampanjerna ber onlinebutiker om att få marknadsföra specialerbjudanden och i så fall är de flesta exklusiva för Rabattkalas.se

Om du var tvungen att uttrycka Rabattkalas.se i siffror, hur skulle det se ut?

4462000276

446 aktiva butiker där vi kan erbjuda nästan 2 000 koder och erbjudanden, 27 fantastiska kollegor och 6 länder där vi är verksamma.

Tack, Christian Hellrung, VD på Rabattkalas.se

Tack för dina frågor och ha det bra, Christian

Platsannonser