Sponsrat Sponsrat

Skönhetsaktören INCCI.COM får ny VD med bakgrund från CDON.COM

INCCI.COM har den 1 mars 2019 värvat Abien.net och samtidigt tillträdde Kevin Tir, tidigare nordisk försäljningschef på CDON.COM, som ny VD på skönhetsbolaget.

Uppdaterad 2019-07-03
Publicerad 2019-07-03

Kevin Tir tillträdde som VD den 1 mars 2019 i samband med sammanslagningen, och kommer tidigare från en roll på CDON.COM där han haft rollen som nordisk försäljningschef samt stort fokus på strategi och planering. Kevin är även grundare till näthandelsbutiken Abien.net som sedan starten 2016, har varit ett pionjärbolag inom skönhetsbranschen. Kevin hoppas på att nya INCCI.COM kommer att bli en succé inom skönhetsbranschen på den svenska marknaden.

Förvärvet stärker INCCI.COM´s position på marknaden, samtidigt som man förvaltar det arbete som Abien.net har lagt ner genom åren på att bygga upp dess varumärke.

”Genom den här sammanslagningen tror vi att vi kan erbjuda våra kunder bättre erbjudanden, högre servicenivå samt effektivare tjänster”, säger Kevin Tir, VD på INCCI.COM.

 I dagsläget består dess sortimentet av 1 500 varumärken och mer än 35 000 olika produkter inom skönhet, allt ifrån klassiska favoriter till nyheter. De har ett stort och brett sortiment av parfym, hårvård, hudvård och make-up samt anda tillbehör. Skönhetsaktörens affärsidé bygger på att erbjuda ett brett sortiment av skönhetsprodukter med hög kvalité till låga priser. De låga priserna är möjligt tack vare att de kan köpa in stora volymer i kombination med effektivt inköp, logistik, marknadsföring och smarta systemlösningar.

INCCI.COM samarbetar med flertalet av Sveriges och Europas ledande distributörer av skönhetsprodukter och dess sortiment utvecklas ständigt. Bolaget har som ambition att deras miljöarbete ska ingå i deras vardag. Detta går i linje med företagets strävan efter att kunna erbjuda den allt mer miljömedvetna individen i dagens samhälle, ett miljövänligt alternativ för e-handel. Skönhetsaktören följer rådande miljölagar och regler samtidigt som de tar initiativ till att ständigt förbättra deras miljöarbete och se över deras resurser. Deras kunder kan även känna sig trygga i att bolaget tar sitt ansvar för återvinningen av det förpackningsmaterial som de producerar inom papper, plastmaterial och metall, då de är anslutna till FTF (f.d REPA-registret). 

Företagets samtliga kunder kan idag, efter förvärvet förvänta sig att få förbättrad service, bättre helhetsupplevelse samt ett personligt och professionellt bemötande. Idag arbetar INCCI.COM med att ytterligare stärka sin position på svenska marknaden för parfym online och att vara den självklara destinationen för det senaste inom skönhet.

 

INCCI AB

Stensjögatan 34

217 65 Malmö

Hemsida: https://incci.com/sv/

Kontaktperson: Kevin Tir, VD

E-mail: kontakt@incci.com

 

Om bolaget:


INCCI.COM är en auktoriserad svensk återförsäljare av skönhetsprodukter med ett produktutbud som omfattar över 1500 varumärken och 35 000 artiklar av de mest populära och prestigefulla varumärkena inom skönhetskategorin. Bolagets VD är Kevin Tir. 

INCCI.COM har sitt huvudkontor i Malmö.

Platsannonser