Sponsrat Sponsrat

Skadedyrsexperten.dk utvidgar sitt sortiment av myggprodukter

Skadedyrsexperten.dk lanserades tidigare i år på den danska marknaden och efter en stor efterfrågan från konsumenterna utökar de nu sitt sortiment av myggprodukter.

Uppdaterad 2021-01-15
Publicerad 2021-01-15

Ett förändrat klimat med anledning av den globala uppvärmningen kan leda till en markant ökning av årsmedeltemperaturen samt en ökad årsnederbörd för länderna i Norden. Hur detta påverkar naturen kommer således att variera i olika delar av de nordiska länderna. Klimatförändringar kan i det långa loppet resultera i mer översvämningar, något som kan göra så att vi i Norden riskerar att få mygg på nya platser som tidigare varit förskonade.

Skadedyrsexperten.dk har efter på efterförfrågan av kunderna nu utvidgat sitt sortiment av myggprodukter för att stå beredda när våren kommer.

  • Vår lansering av Skadedyrsexperten.dk på den danska marknaden har gått över förväntan bra. Responsen från kunderna har varit mycket positiv och efter en stor efterfrågan på myggprodukter kommer vi nu utvidga vårt sortiment inför det nya året, säger pressansvarig på Skadedyrsexperten.dk

Det finns många olika myggprodukter på marknaden och för att hitta rätt myggfälla bör du starta med att utgå från hur stort området är som den skall täcka. Det effektivaste sättet för att bli av med myggor är att använda myggfällor eller mygglampor eftersom dessa produkter tar död på myggorna. Det viktiga är att sätta upp myggfällorna i god tid för att bekämpa myggen. Det går även att skapa myggfria zoner med ett par andra produkter som myggspray och myggnät.

Numera är myggfällorna på marknaden väldigt effektiva och de största myggfällona klarar av att utrota mygg på områden upp till ca 4000 kvadratmeter. Det vanligaste är dock att man vill bli av med myggen på balkongen eller altanen och då finns det effektiva fällor som skyddar ca 20 kvadratmeter. Källa: https://xn--myggflla-4za.se

Kontaktinformation:

Magnus Eliason info@skadedjursbutiken.se

Platsannonser