Sponsrat Sponsrat

Samuelssonsrapport.se - Bästa fonderna i Sverige just nu

Sedan coronaviruset gjort intåg i vår globala värld har nästan ingenting varit sig likt. Pandemin har framför allt inneburit massiva börsfall som skakat många fondsparare.

Uppdaterad 2021-01-12
Publicerad 2021-01-12

Att fondspara är ett enkelt tillvägagångssätt för att bli aktieägare samt för att ta del av aktiemarknadens tillväxt. Vilka fonder ska man köpa inför nästa år? Det är inte det enklaste att veta och hur man bäst förbereder sig infor det nya året och hur man ska agera i tider av börsoro. Samuelssonsrapport.se delar i den här artikeln med sig av deras bästa fondtips för ett lyckat fondsparande.

För närvarande är det många svenskar som funderar på vilka som är de bästa fonderna för att lyckas månadsspara sig ur coronapandemin. Som alltid så handlar det mindre om det aktuella marknadsläget och desto mer om vad manfaktiskt sparar till. Sparar man till sin pension är exempelvis en större andel aktiefonder att föredra. Däremot om man sparar till ett mål som är närmare i tiden så kan ofta en mindre andel aktier, exempelvis räntefonder vara föredraget. Det huvudsakliga, oavsett ditt sparmål, är således att spara regelbundet varje månad och på så sätt månadsspara sig ur covid-19-krisen.

  • Många svenskar funderar på när man ska sälja av en del av sina fondplaceringar. Detta beror återigen på vad man sparar till. Den som har ett långsiktigt sparande med kontinuerliga insättningar varje månad har ingen anledning att röra sina fonder om börsen backar. Tvärtom så finns det en god poäng i att i perioder av börsoro vara ihärdig och fortsätta månadsspara, på säger pressansvarig på Samuelssonsrapport.se.

Nybörjare på aktiemarknaden tycker ofta det är krångligt att veta vart man skall starta med och således vad man ska köpa. Av den anledningen så har webbsidan Samuelssons Rapport, sammanställt och publicerat nyttiga förslag och fondtips på några av de bästa fonderna inför det nya året med målet att vägleda svenskarna till ett lyckat sparande. Hemsidan säljer också medlemskap och utbildningar och har funnits sedan 2008 och är idag en av Sveriges mest lästa webbsidor om aktier, trading och investeringar.

 

Presskontakt:

Frida Engström

Info@prdirekt.se

Platsannonser