Samlalånen.nu arbetar för ökad kunskap i branschen

Uppdaterad 2020-01-03
Publicerad 2020-01-03

Nu har samlalånen.nu lanserats, vilket är en hemsida där man idag kan jämföra olika lånebolags priser och villkor för ett samlat lån eller ett privatlån. Idag är det en snårig bransch med många aktörer och alla erbjuder sina egna villkor. Genom att samla information och göra den tydligare och mer förklarande så planerar samlalånen.nu att erbjuda något som saknas i branschen. Större transparens och mer kunskap inom varje område är ett av de fokusområden som ligger närmst i tiden nu efter lansering.

Hos samlalånen.nu så finner du innehåll från experter som har en gedigen kunskap inom finansbranschen och inom webbsideproduktion. Med den kombinationen så utlovas en lättanvänd tjänst där kunskap blandas med erbjudanden som ska göra det enklare att låna pengar.

På hemsidan finns redan nu en tjänst där man på ett enkelt och överskådligt sätt kan jämföra olika låneförmedlares räntor, kostnader, lånevillkor och amorteringstider direkt på hemsidan. Inom kort så kommer även nya artiklar publiceras. Artiklar som berör olika ämnen inom ekonomi och finans på djupet – något som en del aktörer saknar på marknaden idag.

Nyheter inom branschen

Finansbranschen och lånebranschen står inför kontinuerliga förändringar och förbättringar. Därför är det viktigt att det finns aktörer som samlalånen.nu som arbetar med att bryta ner olika ämnen och gå in på djupet för att förklara exakt vad dessa innebär. Samlalånen.nu har en utstakad plan framöver vilken bland annat innefattar att skapa information kring större begrepp så som blancolån, snabblån, smslån och privatlån till att prata mer runt ämnesområden som: hur man kan samla sina lån, vad är egentligen en ränta, vad innebär effektiv ränta och vad ska man tänka på när man ska ta ett lån.


Lånebranschen står inför en behövd förändring när allting alltmer digitaliseras och det ställs höga krav på kunskap som ska förmedlas och anpassas till olika mottagare. Det är viktigt att det finns information gällande alla dessa begrepp för att det ska bli transparant för alla på marknaden.

 

Om samlalånen.nu

Samlalånen.nu är ett bolag som strävar efter att skapa förändring på marknaden för lån. Det ska göras genom att sprida riktigt bra kunskap. Det ska vara lätt att förstå och ta till sig kunskapen samtidigt som det ska vara ett tillräckligt djup i kunskapen att det inte saknas någonting.

Det erbjuds även tjänster för att förenkla för besökare och kunder. Exempel på detta är gedigna recensioner med viktig information om olika låneförmedlare, samt överskådliga sätt att jämföra långivare mot varandra. Det är även möjligt att kontakta våra experter direkt för att erhålla råd eller diskutera fram vilken finansieringslösning som passar den enskilda individen bäst.

Platsannonser