Sponsrat Sponsrat

Res till Bali med Bravofly - Den mest populära ön i Asien

Upplev Bali med Bravofly, en plats för häpnadsväckande topografisk variation. En del av väst indonesiska övärlden, Bali har landskap och platser som är helt olika varandra. En vulkanisk bergskedja delar landet från öst till väst. Under din resa till Bali skulle du kunna komma att se aktiva vulkaner, djupa flod raviner, vita sandstränder och terrasserade ris gårdar, allt på en och samma gång. Bravofly kan erbjuda dig en rad olika tjänster för att hjälpa dig få den bästa upplevelsen Bali har att erbjuda under din resa!

Uppdaterad 2016-05-10
Publicerad 2016-05-10

Dyksafaris

Dykplatser i Bali är lika olika som natt och dag. Dyksafaris är en del av alla resvägar i Bali och medans du dyker, kommer du kunna njuta av sandbackar, kalkstensformationer, skeppsbrott, lugna vikar och strömmar. Bali kan upplevas både på land och genom dyknings båtar. Liberty Shipwreck är en populär vrakdykning plats. Några andra kända dykplatser är Amed, Tulamben Bay, Gili Tepekong, Lipah Shipwreck, Blue Lagoon, och Manta Point. Tulamben Bay är älskad av dykare för sitt plankton rika vatten. Gili Tepekong är populär för sin varierande havsbotten.

Men Bali är så mycket mer än bara stranden och havet.

Kerambitan Palace & Pura Besakih Temple

Slottet som en gång var hem för den kungliga familjen, är en populär attraktion för turister. Traditionell balinesisk arkitektur har använts för att konstruera slottet. Gästerna välkomnas med en traditionell Pendet dans.

Pura Besakih Temple är de mest berömda templet i Bali. Genomarbetade nivåer helgedomen symboliserar Gunung Maha Meru, ett heligt berg. Templet symboliserar det liberala tänkandet av Balinesiska människor.

Bird Park & Konst Museum

Hundratals sällsynta och  bland de vackraste fåglarna lever i fågelparken. Medans du promenerar genom trädgården, sjunga de vacker sång för dig. Titta på dessa fåglar med bakgrund av dammar, vattenfall och frodig vegetation. En perfekt plats för fågelvänner.

Och gillar du konst ska du besöka balinesisk ”Art Gallery Museum”. Här kan du se en massa impressionistiska målningar med information på indonesiska och engelska. Om du är ännu något intresserad av konst, skulle du finna museet ganska intressant.

Så upplev din dröm semester på Bali med Bravofly idag!

Om Bravofly

Bravofly är en del av lastminutegroup, bland de världsledande inom online- resebranschen. Bravofly är en avancerad sökmotor som är enkel att använda. Du kan snabbt visualisera , jämföra och boka flyg från över 100 lågprisbolag  och traditionella flygbolag . Du kan enkel fylla i sökningar, med filter som framhäver endast flygningar som uppfyller dina behov . Vid en avancerad sökning kan du välja bland flexibla datum / tid för avgång.

Platsannonser