Sponsrat Sponsrat

Rätt mängd data till ditt mobilabonnemang sparar pengar

Tiden när storleken på mobilräkningen berodde på antal samtal och SMS är förbi. Många av dagens mobilabonnemang skiljer sig endast åt genom mängden data. Och det är just mängden data som du som konsument betalar för.

Uppdaterad 2019-06-24
Publicerad 2019-06-24

Denna typ av prissättning är relativt ny men kanske inte helt självklar för många konsumenter. De flesta har säkert koll på hur mycket de ringer och hur många SMS de skickar. Exakt hur mycket data som används en normal månad kan vara lite svårare att hålla koll på. Risken finns att du väljer ett mobilabonnemang med mer data än du behöver.

Ringabilligt.se går igenom vikten av ha koll på hur mycket data du använder samt ger dig tips på hur du kan spara på data. Det är enkla tips att följa och som förhoppningsvis leder till att du kan spara pengar på ditt mobilabonnemang. Det handlar exempelvis om att ändra på kvalitén på diverse streamingtjänster som normal kräver väldigt mycket data. Många konsumenter är inte medvetna om vilka tjänster som kräver mycket data och på vilka sätt det går att undvika detta.

Genom att ha koll på din datakonsumtion finns det potentiellt mycket pengar att spara på ditt mobilabonnemang enligt Jacob på UpBeat.

Utöver att välja rätt mängd data till sitt mobilabonnemang finns det även många skäl att jämföra din mobiloperatörs erbjudande mot andra på marknaden. Det finns numera gott om lågprisoperatörer som erbjuder både bra service och betydligt bättre priser än de mer etablerade aktörerna. Inte sällan har de specifika mobilabonnemang för seniorer och anpassade mobilabonnemang för barn som ligger väldigt bra till i pris.

Om Ringabilligt.se

Ringabilligt.se är en webbtjänst som listar och jämför mobilabonnemang. Fokus är på de allra billigaste mobilabonnemangen och ambitionen är att ge en objektiv presentation av de alternativ som finns på den svenska marknaden. Tjänsten drivs av UpBeat och affärsmodellen bygger på så kallad affiliation där en liten del av de affärer som Ringabilligt.se förmedlar kommer tillbaka i form av provision.

Om UpBeat

UpBeat grundades 2013 och är ett företag som driver olika projekt inom sökmotoroptimering och marknadsföring på internet.

Platsannonser