Sponsrat Sponsrat

Pokerproffset Johan Storåkers ansluter till PokerCoach.se (30 miljoner kr inspelat)

Uppdaterad 2020-03-06
Publicerad 2020-03-06

Det välkända pokerproffset Johan Storåkers ansluter som huvudcoach och delägare på PokerCoach.se. Johan har livnärt sig på poker i över 20 års tid och är en av de svenska pokerspelare som spelat in mest pengar genom alla tider. Sammanlagt har han vunnit över 30 miljoner kronor i olika turneringar världen över. Bland de mest prestigefyllda vinster finns topplaceringar från både EPT och WPT.

“Det känns väldigt roligt att komma in som coach och delägare på PokerCoach.se. Den svenska pokermarknaden har haft en nedgång de senaste åren men intresset har börjat vakna till liv igen. Samtidigt finns det ett stort tomrum att fylla vad gäller pokercoaching och utbildning.” - kommenterar Johan Storåkers. 

Under pokerboomen stod intresset på topp och alla ville spela poker, både live och online. Det gjordes även flera tv-program om poker som lockade hundratusentals tittare. Men efter pokerns så kallade “Black Friday” (då amerikanska myndigheter tvingade världens största pokersidor att sluta verka i landet) har marknaden sett väldigt annorlunda ut.  

Händelserna på pokermarknaden i USA 2010 sågs av många som början till slutet för poker på nätet (online poker). Men marknaden i USA håller nu, tio år senare, på att regleras och vissa stater har nu öppnat upp för spel igen. Även om detta inte påverkar Sverige nämnvärt idag har en liknande process skett i Sverige 2019 då spelmarknaden reglerades. 

Pokersajterna i Sverige har nu nya regler att förhålla sig till och den nya marknaden håller på att utformas. Detta innebär både möjligheter och utmaningar. 

“Svensk poker håller på att få ett uppsving igen och därför känns det väldigt roligt att en av Sveriges största pokerspelare genom tiderna ansluter till PokerCoach.se. Johan är också en mycket uppskattad profil på den svenska pokerscenen och han har ett mycket gott anseende. Detta är något som hela branschen skulle må gott av att ha mer av”, kommenterar Johan Sunnanängs, grundare till PokerCoach.se, och fortsätter: 

“Vi ser fram emot att fortsätta bygga ett trevligt poker-community omkring PokerCoach.se. Vi har redan omkring 1.000 medlemmar i vår Facebook-grupp och antalet växer för varje dag. Kommande webinarier, pokervideos och utbildningar på sidan kommer öka intresset ytterligare framöver.”

Om PokerCoach.se

PokerCoach.se är Sveriges största sida inom pokercoaching och utbildning för pokerspelare. Det är också en komplett pokerportal med pokervideos, recensioner av pokersajter och guider över nätets bästa pokerbonusar. Sidan innehåller också pokertips för nybörjare. Sidan drivs av Johan Sunnanängs och Johan Storåkers.

Platsannonser