Sponsrat Sponsrat

Perfectwall ger 110 % nöjdhetsgaranti för fototapet

Uppdaterad 2019-06-08
Publicerad 2019-06-08

Har du funderat på att sätta upp fototapet i ett eller flera rum i ditt hem? Kanske oroar du dig för att du inte kommer att bli nöjd med tapeten. Då ska du vända dig till Perfectwall som nu lanserar ett så smart koncept. Du beställer hem din fototapet och om du inte blir nöjd så får du pengarna tillbaka eller en ny tapet!
 

110 % nöjdhetsgaranti

Det är det här som Perfectwall kallar för sin 100 % nöjdhetsgaranti. En garanti som innebär att du vågar prova något nytt. Du har 14 dagar på dig att bestämma om det där med fototapet verkligen var som du hade tänkt dig.

Om det visar sig att allt det där snacket om vacker bild, större rum och en fräsch känsla inte stämmer så är det bara att ångra det hela. Men du ska veta att risken för att du blir helt tagen av din fototapet är mycket stor. Du kanske väljer att göra samma sak i flera rum så fort du bara kan!


Perfectwall har fototapeter för alla

Du borde verkligen surfa in på Perfectwall.se och ta en titt på utbudet. Det finns fototapeter för alla i denna webbutik. Perfectwalls koncept är spännande. Å ena sidan så jobbar de med mycket hög kvalitet och produkter som du själv kan montera. Å den andra så rör det sig om billiga fototapeter som du har råd med.

Några av de fördelar som du kan se fram emot när du beställer fototapet från Perfectwall är:

  • Gratis leverans
  • Snabb leverans!
  • Pressade priser
  • Tydliga instruktioner samt lim
  • Mycket hög kvalitet

Tapeterna i Perfectwalls kollektion är gjorda av säkra material som håller länge. De klarar solljus och är också gjorda för att överleva vardagens påfrestningar. Besök Perfectwalls hemsida idag och bli inspirerad!

Platsannonser