Sponsrat Sponsrat

PE Accounting vill tillsammans med SEB minska stressen över cashflow

Prisade ekonomitjänsten PE Accounting släpper tillsammans med SEB marknadens snabbaste integration för bankavstämning. Företagsägare, CEO:s och CFO:s som är oroliga över om fakturorna betalats ser automatiskt i ekonomisystemet när det skett och har löpande kontroll över allt som sker på kontot, snabbare än i något annat ekonomisystem.

Uppdaterad 2019-06-28
Publicerad 2019-06-28

“Kontroll över cashflow är för många av våra kunder en stor stressfaktor och behovet av snabba korrekta beslutsunderlag är idag större än någonsin. Samhället i stort rör sig i ett snabbare tempo och så gör även företagen. Nu kan den automatiska avstämningen med SEB ske var 15:e minut istället för en gång per dag. Det gör det enklare att ha kontroll över vad som fakturerats och när pengarna kommer in. Vi hoppas det kan minska stressen för de redan hårt satsande företagsägare, CEO:s och CFO:s som borde kunna fokusera på annat istället,” säger Olle Rydqvist, CEO och medgrundare av PE Accounting    

Sedan tidigare pågår ett löpande innovationssamarbete mellan PE Accounting och SEB. Målet är att tillsammans flytta fram gränserna för vad som är möjligt att göra för att underlätta livet för svenska företag. En rad tekniska innovationer är redan under utveckling och kommer att släppas löpande under året.

“För oss som bank är det nödvändigt att vara där våra kunder är. Det är en förutsättning för att vi ska vara relevanta och driva utvecklingen framåt. Vi satsar därför stort på att finnas i ekonomisystemet och med PE Accounting kan vi göra det snabbare än med någon annan. Vi frågade en lång rad företagsägare och VD:ar varför de loggade in i banken trots att vi uppdaterade siffrorna direkt mot PE en gång per dag och fick klart och tydligt höra att mer frekventa uppdateringar var viktigt för dem, därför blev det här en del i vår utvecklingsplan,” förklarar Fredrik Ljungblad, Segmentmanager SME, Corporate Market SEB

Läs mer om marknadens snabbaste bankavstämning i ekonomisystemet med PE Accounting och SEB.

Vad är PE Accounting?

PE Accounting erbjuder tjänsteföretag med 5 till 500 anställda ett molnbaserat ekonomisystem med hög automatiseringsgrad, direkt koppling till SEB och personlig redovisningsservice med dedikerade konsulter. Resultatet blir bättre beslutsunderlag och kontroll över ekonomin, ett och samma ekonomisystem istället för flera olika system samt minskade kostnader i tid och pengar för administration. PE har fler än 600 tjänsteföretag som kunder och 17.000 användare. Största kunderna har omkring 500 anställda. Tidigare i år blev SEB delägare i PE med fokus på gemensamt innovationsarbete. Tre år i rad har PE Accounting blivit Di Gaseller och har en tillväxt sedan 2011 med omkring 50% per år. 

PE Accounting har kontor i Stocholm, Göteborg och Malmö men har kunder i hela landet.

Läs mer om vad ekonomisystemet och redovisningsbyrån PE accounting gör tillsammans med SEB för att förenkla för tjänsteföretag.

Platsannonser