Sponsrat Sponsrat

Outwells nya förvaringslösningar ger funktionell mångsidighet

Uppdaterad 2020-04-20
Publicerad 2020-04-20


Outwell är en skandinavisk friluftsspecialist och fortsätter investera i utveckling av mångsidiga förvaringslösningar. Vi lanserar nu vårt nya koncept Sit ‘N’ Store i fräcka stilar som ger form och funktion till alla resor med tält, husvagn eller husbil. 

De nya produkterna bygger på populariteten hos modellerna Cornillon Seat and Store M och L som lanserades i fjol, för ett ännu bredare urval av praktiska produkter som kan fällas ihop när de inte används. Den begränsade storleken hoppackad döljer verklig multifunktionalitet som ger en bekväm, mjuk sittplats, men också praktisk förvaring som passar till inredningen. De tre nya utrymmesbesparande modellerna är avsedda för fuktiga förhållanden och är tillverkade av lättrengörlig polyester med insydd sittplatta för stabilitet i öppet skick med en maxlast på 100 kg – vilket gör dem idealiska för vardagsrum där de extra sittplatserna kan användas vid oväntat besök och till matplatsen. 

De senaste tillskotten:

Dawlish High Seat and Storage är på 34 liter och har en sitthöjd på 44,5 cm.
Dawlish Low Seat and Storage är på 22 liter och har en sitthöjd på 30 cm.
Cornillon High Seat and Storage är på 37 liter och har en sitthöjd på 50 cm.

Slutligen har vi Barmouth Bedside Table på 40 liter och som bidrar till känslan i sovrummet med sin tidsenliga stil. Det kan vikas ihop helt när det inte används och hjälper dig hålla ordning i sovrummet med sina tre lådor med isydd botten för styvhet – även vid hantering av maxvikten på 2 kg per låda.

Du hittar mer information om Outwells möbelkollektioner, inklusive priser och uppgifter om närmaste återförsäljare på outwell.com

Anteckningar till redaktörer

  • Outwell etablerades 1995 och är en av världens ledande tillverkarna och leverantörerna av campingutrustning.
  • www.outwell.com kan du läsa mer om Outwell och titta på 2020 års kollektion.

RRP
Dawlish High Seat and Storage kr. 399,95; outwell.com/sv-se/ecommerce/campingmobler/dawlish-high-seat-storage
Dawlish Low Seat and Storage kr. 309,95; outwell.com/sv-se/ecommerce/campingmobler/dawlish-low-seat-storage
Cornillon High Seat and Storage kr. 354,95; outwell.com/sv-se/ecommerce/campingmobler/cornillon-high-seat-storage
Barmouth Bedside Table kr. 499,95; outwell.com/sv-se/ecommerce/campingmobler/barmouth-nattduksbord
Korg och liten förvaring: outwell.com/sv-se/ecommerce/campingmobler/korg-och-liten-forvaring

Bilder
Alla bilder (högupplösning eller till webben) i samnhang med detta pressmeddelande kan laddas ner från http://bit.ly/2ONiFQ2 (copyright by Oase Outdoors ApS).

Bakgrund
Outwells historia börjar 1995, när CEO Henrik Arens såg en brist på marknaden och en massiv möjlighet att erbjuda högkvalitativa familjetält och campingutrustning till rimliga priser. Outwell började med en mindre kollektion innovativa, genomtänkta och väl utprovade tält och ett kompakt sortiment tillbehör för campare som njuter av friluftslivet på campingar runt om i Europa. Konceptet blev en framgång redan från starten. Tanken att kunna köpa allt som behövs för familjecampingen från ett och samma varumärke tilltalade både återförsäljare och slutanvändare. De kunde också känna sig trygga i att dessa högkvalitativa produkter hade genomtänkta funktioner som gjorde det ännu lättare att skapa något genuint för lyckad camping: de där oförglömliga ögonblicken!

Outwell har inte tittat bakåt sedan våren 1995. Outwell är nu ledande inom familjecamping och säljs i fler än 45 länder.
Innovation och produktkvalitet har högsta prioritet, och vi har modernaste tänkbara utrustning för vind- och regntestning. Vår tältkollektion omfattar fler än 60 olika tält och vårt tillbehörssortiment fler än 700 produkter, så vi kan numera verkligen leverera allt familjen drömmer om när det gäller avkoppling och oförglömliga campingsemestrar.

Läs mer på www.oase-outdoors.dk/en-gb/about-us/history.

Platsannonser

Lås upp allt innehåll
Med Premium får du Sveriges bästa oberoende bevakning av finansbranschen

Logga in